Delovanje:
U jednom koraku Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser efikasno čisti, uklanja šminku sa lica i očiju i tonira. Oslobođena od nečistoća i čestica zagađenja, koža je meka i sveža, uz osećaj prijatnosti. Namenjeno za osetljivu kožu i oči, a pogodno je i za korisnike kontaktnih sočiva. Hipoalergeno. Bez parabena. Ispitano pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Sa Vichy termalnom vodom. Obogaćeno prirodnim ekstraktom karite maslaca i sastojkom Captelae sa svojstvima protiv zagađenja, čisti kožu od svih nečistoća i čestica zagađenja. Koža je čista, meka, uz osećaj svežine i prijatnosti.

 

Način upotrebe:
Stavite malu količinu Vichy Pureté Thermale mleka na tupfer i nežno očistite lice kako biste uklonili svu šminku i nečistoće s lica. Bez trljanja. Bez ispiranja. Mleko za skidanje šminke može da se koristiti ujutru i uveče. Ispitano pod dermatološkim nadzorom na suvoj koži. Za osetljivu kožu. Hipoalergeno. Sa Vichy mineralizovanom termalnom vodom.

 

Sastav:
AQUA / WATER, PARAFFINUM LIQUIDUM / MINERAL OIL, ISOPROPYL MYRISTATE, POTASSIUM PHOSPHATE, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, MYRTRIMONIUM BROMIDE, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII SEEDCAKE EXTRACT / SHEA BUTTER SEEDCAKE EXTRACT, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014689

Pregled

Napišite vaš komentar

Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser (3u1 mleko za uklanjanje šminke) 200ml

Poznata tekstura mlečnog gela objedinjuje osećaj nežnosti mleka i svežine losiona. Istovremeno bogata i lagana, ostavlja osećaj prijatnosti na vašoj koži, bez tragova masnoće. Obogaćeno prirodnim ekstraktom karite maslaca i sastojkom Captelae sa svojstvima protiv zagađenja, čisti kožu od svih nečistoća i čestica zagađenja. Namenjeno za osetljivu kožu i oči, a pogodno je i za korisnike kontaktnih sočiva.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje