Delovanje:
Razvijena sa dermatolozima, ova omekšavajuća formula, sa 3 esencijalna ceramida, salicilnom i hijaluronskom kiselinom nežno čisti i eksfolira suvu, grubu kožu bez narušavanja njene zaštitne barijere. Sadrži 10% uree, 0,5 % LHA i 0,5 % salicilne kiseline.

 

Nežno uklanja masnoću, prljavštinu i šminku. Glavni sastojci: Salicilna kiselina, hijaluronska kiselina. Ne sadrži mehaničke piling čestice. Ne sadrži mirise, nekomedogena. Sadrži 3 esencijalna ceramida za zaštitu prirodne barijere kože. Preporučena upotreba u kombinaciji sa CeraVe SA kremom za zaglađivanje suve i grube kože

 

Razvijena sa dermatolozima, CeraVe misija je da obnovi i održi barijeru kože za sve kroz efikasnost, sigurnost, usklađenost i dostupnost. CeraVe proizvodi za negu kože sadrže mešavinu tri esencijalna ceramida (ceramida 1, 3 i 6-II), masnih kiselina i hijaluronske kiseline za obnavljanje funkcije barijere kože i održavanje dugotrajne hidratacije samo jednom upotrebom. CeraVe je *Br. 1 brend za hidratantne kreme u Sjedinjenim Američkim Državama koje preporučuju dermatolozi i sada je dostupan u preko 40 zemalja širom sveta.

 

*IQVIA, ProVoice anketa, podaci za 12 meseci od januara 2022. godine.

 

Način upotrebe:
Gel za čišćenje umasirati na mokru kožu, a potom isprati. Izbegavati direktan kontakt sa očima. Ako dođe do kontakta, isprati vodom.

 

Sastav:
AQUA / WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, GLYCERIN, NIACINAMIDE, GLUCONOLACTONE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CALCIUM GLUCONATE, SALICYLIC ACID, SODIUM BENZOATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, TETRASODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 236ml

005680012483

Pregled

Napišite vaš komentar

SA Smoothing gel za čišćenje suve i grube kože 236ml

Razvijena sa dermatolozima, ova omekšavajuća formula, sa 3 esencijalna ceramida, salicilnom i hijaluronskom kiselinom nežno čisti i eksfolira suvu, grubu kožu bez narušavanja njene zaštitne barijere.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje