Delovanje:
Osnova za lepu kožu je redovno i temeljno čišćenje lica. Nivea Hydra Skin Effect micelarni gel efikasno uklanja šminku i nečistoće, i dubinski čisti kožu bez isušivanja. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, Nivea Hydra Skin Effect micelarni gel sadrži i čistu hijaluronsku kiselinu [HA], koja zahvaljujući intenzivnoj hidrataciji čini kožu jedrom i pruža joj osjećaj dubinske hidratacije i osvežavajuće čistoće. Čini kožu mekom i zategnutom.

 

Dermatološki i oftalmološki potvrđeno da odgovara koži.

 

Način upotrebe:
Nanesite na mokro lice izbegavajući kontakt s očima, zatim isperite.

 

Sastav:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Glycerin, SodiumMethyl Cocoyl Taurate, Sodium Hyaluronate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011747

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydra Skin Effect micelarni gel za čiscenje lica 150ml

Nivea Hydra Skin Effect micelarni gel za cišcenje lica s čistim hijaluronom uklanja šminku i nečistoće s kože, hidrira i pruža osećaj svežine.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje