Delovanje:
Nivea Hydra Skin Effect micelarna voda sa čistim hijaluronom [HA] nežno, ali temeljno čisti kožu. Efikasno uklanja šminku bez trljanja i uklanja nečistoće bez isušivanja kože. Zahvaljujući čistoj hijaluronskoj kiselini, formulacija hidrira kožu i čini da izgleda jedro. Bez parfema.

 

Pakovanje je napravljeno od 97% recikliranog materijala.

 

Način upotrebe:
Naneti proizvod na tupfer, pa nežno očistiti lice držeći usne i oči zatvorene. Ne ispirati. Dermatološki i oftalmološki potvrđeno da odgovara koži.

 

Sastav:
Aqua, Poloxamer 124, SodiumHyaluronate, Glycerin, Decyl Glucoside, SodiumCocoamphoacetate, 1,2-Hexanediol, Citric Acid, Phenoxyethanol, TrisodiumEDTA, SodiumChloride, BHT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680011748

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydra Skin Effect Micelarna voda za čišćenje lica 400ml

Nivea Hydra Skin Effect micelarna voda sa čistim hijaluronom uklanja šminku i nečistoće, hidrira kožu i pruža osecaj svežine.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje