Delovanje:
Nežni penušavi gel dubinski čisti i uklanja ulja, prljavštinu i šminku bez narušavanja zaštitne barijere kože lica.

 

Sadrži 3 esencijalna ceramida, niacinamid i hijaluronsku kiselinu. Pogodno za normalnu do masnu kožu. Čisti i uklanja višak sebuma bez narušavanja zaštitne barijere kože. Bez mirisa. Bez sapuna. Hipoalergeno. Nekomedogeno. Sa 3 esencijalna ceramida za zaštitu prirodne barijere kože. Preporučena upotreba u kombinaciji sa CeraVe hidratantnom negom za lice.

 

Razvijena sa dermatolozima, CeraVe misija je da obnovi i održi barijeru kože za sve kroz efikasnost, sigurnost, usklađenost i dostupnost. CeraVe proizvodi za negu kože sadrže mešavinu tri esencijalna ceramida (ceramida 1, 3 i 6-II), masnih kiselina i hijaluronske kiseline za obnavljanje funkcije barijere kože i održavanje dugotrajne hidratacije samo jednom upotrebom. CeraVe je *Br. 1 brend za hidratantne kreme u Sjedinjenim Američkim Državama koje preporučuju dermatolozi i sada je dostupan u preko 40 zemalja širom sveta.

 

*IQVIA, ProVoice anketa, podaci za 12 meseci od januara 2022. godine.

 

Način upotrebe:
Koristite ujutru i uveče. Nanesite na mokre ruke i umasirajte u kožu, a zatim temeljno isperite.

 

Sastav:
AQUA / WATER, GLYCERIN, COCO-BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM COCOYL, GLYCINATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLOYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, NIACINAIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUOYL, LACTYLATE, CERAMIDE NP, PHENOXYETHANOL, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, ETHLHEXYLGLYERIN, CERAMIDE EOP.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 236ml

005680012486

Pregled

Napišite vaš komentar

Penušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu 236ml

Nežni, penušavi gel za čišćenje za normalnu do masnu kožu lica i tela. Posebno formulisan za osetljivu kožu koja je normalna do masna i sklona neprijatnosti i nesavršenostima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje