Delovanje:
Biotherm Life Plankton™ Mild Creamy Peel blagi kremasti piling nežno, ali efikasno uklanja čestice zagađenja. One su manje od veličine pora kože, ali su među mnogim agresorima sa kojima se koža suočava svakodnevno.

 

Sadrži 2 ključna sastojka za čišćenje i prečišćavanje kože od urbanih nečistoća:

 

- patentirana probiotička frakcija Life Plankton™ stimuliše obnavljanje kože. Optimalna regeneracija kože je ključni element za blistav ton kože

 

- formula tehnologije pilinga gume, sastavljena od polimera i surfaktanata, ponaša se kao magnet, nežno podižući mrtve ćelije kože, dok apsorbuje čak i najsitnije čestice zagađenja.

 

Nanesite ovu nežnu, ali moćnu teksturu kreme na lice da biste regenerisali kožu blistavog sjaja.

 

Formula tehnologije pilinga gume, sastavljena od polimera i surfaktanata, pretvara se u ono što se opisuje kao „rezanci“ kada se umasira u kožu. Ovi mekani „rezanci“ se ponašaju kao magneti, nežno podižući mrtve ćelije kože, dok apsorbuju čak i najsitnije čestice zagađenja.

 

Dokazano obnavlja kožu dok čisti čestice zagađenja, Biotherm Life Plankton™ Mild Creamy Peel blagi kremasti piling pročišćava pore, balansira sebum i posvetljuje kožu. Tehnologija transformacije kreme do pilinga nežno uklanja čak i najmanju nečistoću ostavljajući kožu svetlijom i sjajnijom sa prirodnim sjajem.

 

NEPOSREDNE KORISTI:

66% žena oseća da im je koža ujednačenija*

80% kaže da im je koža pročišćena*

73% oseća svoju kožu osveženom*

 

POSLE 14 DANA:

80% žena oseća da im je koža ujednačenija*

83% kaže da im je koža pročišćena*

88% oseća svoju kožu osveženom*

 

*Izvor: Biotherm. Samoprocena na 65 žena.

 

Način upotrebe:
Nanesite dve pumpice na očišćenu kožu, izbegavajući područje oko očiju, a zatim umasirajte u kožu kružnim pokretima 30 sekundi. Da biste pročistili i očistili kožu, koristite Life Plankton™ blagi kremasti piling 2 ili 3 puta nedeljno pre seruma i posle sredstva za čišćenje. Čestice zagađenja se čiste, pore se rafinišu, a koža dobija novootkrivenu lepotu.

 

Sastav:
Aqua/Water/Eau, Dipropylene Glycol, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Polyglyceryl-10 Laurate, Cetrimonium Methosulfate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Squalane, Vitreoscilla Ferment, Sodium Chloride, Parfum/Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011194

Pregled

Napišite vaš komentar

Life Plankton™ Mild Creamy Peel 150ml

Biotherm Life Plankton™ Mild Creamy Peel je tretman blagog pilinga za podmlađivanje za osetljivu kožu lica. Ovaj jedinstveni blagi piling protiv zagađenja sa prirodnim biološkim aktivnim sastojcima je testiran i sa dokazanim rezultatima čak i na osetljivoj koži. Zahvaljujući kombinaciji Biothermovog patentiranog sastojka bionauke Life Plankton™ probiotičke frakcije i prirodnog skvalena, nežan je kao krema, ali i dalje piling poput pilinga.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje