Delovanje:
Čudesna Life Plankton™ priča počinje u jednom od najočuvanijih delova Evrope, francuskim Pirinejima, na čudesnom mestu gde su rimski ratnici dolazili da se okupaju posle bitke. Godine 1952. vojni lekar dr. Joss Julien, koji je proveo svoj život vodeći potragu za vrhunskim lekom, razotkrio je misteriju iza čudesne fontane. Izvanredan i jedinstven živi sastojak Life Plankton™. Da bi ponovo stvorio izvanredne prirodne uslove čudotvorne fontane, Biotherm je razvio jedinstveni najsavremeniji proces bio-fermentacije nazvan Fermogenesis™, koji omogućava da Life Plankton™ bude koncentrisan do 400.000 puta više u odnosu na njegovu prirodnu životnu površinu.

 

Life Plankton™ je srž svih Biotherm proizvoda. To je najveća koncentracija sadržana u svim Life Plankton™ proizvodima, uključujući Life Plankton™ Essence-in-Mask za blistavu kožu koja koži lica daje vidljivu regenerirajuću infuziju. Nakon 1 nanošenja, ponovo stvorite dodir i osećaj regenerisane, zdrave kože, kao nakon tretmana lica iz čudotvorne fontane: savršeno umirena, intenzivno hidrirana i mladalački sjajna koža. Za 8 dana, zarasla, mlađa i glatka koža. Life Plankton™ Essence-in-Mask, napravljena je od jedinstvenog biorazgradivog organskog pamuka koji može da upije visok sadržaj esencije za lice i lako ga oslobađa u kožu da unese u kožu blagotvornu koncentraciju Life Planktona™ za samo 8 minuta.

 

U 1 primeni postignite umirenu, intenzivno hidratizovanu i sjajniju kožu¹.

 

Ako se koristi dva puta nedeljno²:

- koža lica je regenerisana: 86%

- koža lica je mekša i podatnija: 85%

- koža lica izgleda čistije: 82%

 

Ako se koristi neprekidno 1 mesec³:

- koža lica je savršeno izbalansirana: 94%

- nesavršenosti boje kože lica su manje vidljive: 92%

- koža lica izgleda mlađe: 90%

 

¹Samoprocena, 84 žene, posle 1 upotrebe.

²Samoocenjivanje, 84 žene, 2 upotrebe za 8 dana.

³Samoprocena, 84 žene, 2 upotrebe nedeljno tokom 28 dana.

Izvor: Biotherm.

 

Način upotrebe:
Nakon čišćenja kože, nanesite masku na lice, naglašavajući njene konture. Ostavite masku da odstoji 8 minuta i uklonite je. Nežno masirajte do potpunog prodiranja formule. Nema potrebe za ispiranjem.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, CARBOMER, DIMETHICONOL, SODIUM HYDROXIDE, ADENOSINE, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, VITREOSCILLA FERMENT, PHENOXYETHANOL, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, MICA, LINALOOL, GERANIOL, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, PARFUM / FRAGRANCE, ORGANIC COTTON.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 162g (kutija sa 6 pojedinačno spakovanih maski po 27g)

005680013318

Pregled

Napišite vaš komentar

Life Plankton™ Essence-In-Mask (6 komada)

Biotherm Life Plankton™ Essence-In-Mask maska za lice će maziti i brinuti se o vašoj koži lica. Ova maska prosvetljuje i osvežava kožu, dubinski hidrira, intenzivno hrani, i ulepšava izgled kože lica uopšte. Life Plankton™ Essence-In-Mask je hranljiva maska za jednokratnu upotrebu koja umiruje i vlaži kožu, dok joj ujedno daje obnovljen sjaj, bez obzira na godine i tip kože. Sadrži 5% Life Plankton™ sastojka, koji pomaže koži svojim regenerativnim svojstvima, a takođe pomaže u umirivanju i hidrataciji kože. Maska je napravljena od organskog pamuka.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje