Delovanje:
BOno što je jedinstveno u vezi s ovim uljem je da je ova multikorektivna formula pomešana sa prirodnim korektivnim uljima i Life Plankton™ vodom, osnovnim sastojkom Biotherma. Dan za danom, ovo ulje za telo umanjuje boju i reljef strija, dok dubinski obnavlja kožu i deluje na čvrstoću. Ova nemasna, meka tekstura je prožeta prefinjenim mošusnim mirisom. Hipoalergena formula i miris. Testirano na osetljivoj koži.

 

Ključni sastojci Biotherm Life Plankton™ ulja su mešavina tri prirodna korektivna ulja (ulje kanole, bademovo ulje, maslinovo ulje), bogata mineralima Life Plankton™ voda i Tasmanol protiv strija. Prožet prefinjenim mošusnim mirisom, svaki proizvod iz Biotherm kolekciji Life Plankton™ Multi-Corrective meša cedrat, ružu, muguet, beli mošus i puderaste bazne note.

 

Stvoren u francuskim Pirinejima, Life Plankton™ je probiotički ekstrakt koji sadrži 35 hranljivih sastojaka koji pružaju intenzivnu regenerišuću hidrataciju za vidno umirenu, meku i blistavu kožu. Održivo se proizvode u Francuskoj od 1994. godine i 100% su prirodni, biorazgradivi i obnovljivi, verni Biotherm Blue Beauty obavezama. Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji.

 

Način upotrebe:
Nanesite proizvod dva puta dnevno na očišćenu kožu, fokusirajući se na delove tela koje treba tretirati, koristeći preporučenu tehniku masaže u nastavku.

 

Sastav:
OLEA EUROPAEA FRUIT OIL / OLIVE FRUIT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CANOLA OIL, OCTYLDODECANOL, ISOCETYL STEARATE, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, TASMANNIA, LANCEOLATA LEAF EXTRACT, AQUA / WATER, CHOLESTEROL, VITREOSCILLA FERMENT, CITRIC ACID, TOCOPHEROL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 125ml

005680011031

Pregled

Napišite vaš komentar

Life Plankton™ Multi-Corrective Body Oil (ulje za telo) 125ml

Najbolja Biotherm ekspertiza obnavljanja kože sada je dostupna i za telo. Višestruko korektivno ulje za telo obogaćeno Life Plankton™ vodom daje vidljive rezultate za 28 dana protiv strija i suvih područja kože tela.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje