Delovanje:
Lagana i nemasna sturkutra Neutrogena Deep Moisture uljanog losiona topi se na koži i odmah se upija, omogućavajaći koži da ostane nežna, uhranjena i zdrava. Nelepljiva i nemasna sturkutra omogućava da nije potrebno čekati da se krema osuši kako bi se obukli.

 

Način upotrebe:
Nanesite uljani losion na čisto telo i umasirajte u kožu.

 

Sastav:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum,Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Stearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate,Ethylhexylglycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680011379

Pregled

Napišite vaš komentar

Deep Moisture uljani losion za telo 400ml

Neutrogena Deep Moisture uljani losion je namenjen za suvu kožu. Ova jedinstvena norveška formula je obogaćena sa hidratantnim glicerinom i hranljivim uljem pružajući 48 sati hidrataciju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje