Delovanje:
Neutrogena Deep Moisture losioon za telo nakon samo jedne primene, osetljivu kožu čini prijatnom, zaštićenom i mekom. Iz dana u dan, vaša koža će biti hidrirana, lepa i zdravog izgleda. Ova nemasna, brzo upijajuća, bez mirisa i hipoalergenska formula, se rastapa na koži, tako da ne morate da čekate pre nego što se obučete.

 

Način upotrebe:
Za najbolje rezultate, nanesite ujutru i uveče na celo telo. Ponovo nanesite nakon kupanja ili tuširanja na osušenu kožu.

 

Sastav:
AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, GLYCERIN, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, CETYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, CARBOMER, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680014403

Pregled

Napišite vaš komentar

Deep Moisture Sensitive Skin Body Lotion 400ml

Formula obogaćena hidratantnim glicerinom kako bi trenutno umirila i hidrirala kožu tokom 48 sati. Resorbuje se trenutno oslobađajući svoje aktivne sastojke do 10 slojeva duboko u kožu, pružajući joj hidrataciju onda kada joj je najpotrebnija.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje