Delovanje:
Osvežavajuće ulje za čišćenje koje se lako ispire, formulisano sa pročišćujućim alpskim biljem i 47% organskog suncokretovog ulja, aktivira se vodom u svilenkasto mleko koje odmah rastvara čak i tešku, dugotrajnu i vodootpornu šminku, istovremeno čuvajući mikrobiotu kože lica. Koža je meka, čista i prijatna. Dvojac dva organska alpska biljna ekstrakta — organski zlatni encijan i organski melis od limuna — čine Clarinsov ekskluzivni nežni kompleks za umirivanje i omekšavanje kože i odgovorno se dobijaju iz Le Domaine Clarins, Clarinsove laboratorije i farme na otvorenom koja se nalazi u francuskim Alpima.

 

CLARINS INOVACIJA I PRIRODNI BILJNI PROBOJ

Formula Total Cleansing Oil natopljena biljkama pomaže u očuvanju mikrobiote kože – normalnih nivoa bakterija u zdravoj koži – za čist, blistav i udoban ten. Ekstrakt Moringe pomaže detoksikaciju kože eliminišući zagađivače.

 

ODRŽIVO ODGOJEN U FRANCUSKIM ALPIMA

Clarinsov ekskluzivni Gentle Complex, mešavina najčistijeg organskog zlatnog encijana i organskog ekstrakta matičnjaka, potiče iz Le Domaine Clarins, Clarinsove laboratorije na otvorenom u francuskim Alpima gde se biljke uzgajaju etičkim i održivim poljoprivrednim metodama. Na skoro 2000 hektara zaštićene, netaknute zemlje, Clarins koristi tradicionalne tehnike i minimalnu tehnologiju kako bi očuvao zdravlje zemljišta i stvorio idealne uslove za razvoj najkvalitetnijih sastojaka za svoje prirodne kozmetičke proizvode.

 

NOVO ČULNO ISKUSTVO

Bezbedno za upotrebu na očima, licu i usnama, Clarins Total Cleansing Oil osvežava čula cvetno-zelenim notama dinje, zelene mandarine, ruže, listova ljubičice, kašmeranskog drveta, mošusa i ambera. Ispire se vodom. Dermatološki i oftamološki testirano.

 

Način upotrebe:
Nanesite Clarins Total Cleansing Oil na suvu kožu i pomešajte sa vodom da emulgujete u belo mleko. Isperite vodom. Po želji nanesite tonirajući losion.

 

Sastav:
HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, C9-12 ALKANE, PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT*, SODIUM CITRATE, GENTIANA LUTEA EXTRACT*, CITRIC ACID, CAPSICUM ANNUUM FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT [V3545A].

 

*Domaine Clarins. Organski sastojci su proizvedeni u skladu sa evropskom regulativom (EC 2018/848).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011486

Pregled

Napišite vaš komentar

Total Cleansing Oil 150ml

Ulje za čišćenje koje se lako ispire i koje voda aktivira u svilenkasto mleko za trenutno uklanjanje dugotrajne, teške i vodootporne šminke. Sa ekstraktima žutog encijana i matičnjaka sa Alpa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje