Delovanje:
Umiruje i omekšava kožu za izuzetno nežno iskustvo čišćenja. Clarins Gentle Foaming Hydrating Cleanser je formulisan sa organskim ekstraktom aloe vere bogatim vlagom kako bi koža bila glatka, blistava i hidratizovana. Novi Gentle Complex predstavlja mešavinu najčistijeg organskog zlatnog encijana i organskog ekstrakta matičnjaka, održivo uzgajanih na Le Domaine Clarins, laboratoriji i farmi na otvorenom u francuskim Alpima.

 

Prednosti proizvoda:

- nežno ispira nečistoće, šminku i zagađenje

- ostavlja kožu mekom, glatkom i hidriranom

- čuva zdravu ravnotežu mikrobiote kože

- formula koja se prirodno peni ne sadrži sapun i SLS

- formulisan sa biljnim ekstraktima odgovorno dobijenim iz Le Domaine Clarins, laboratorije na otvorenom u francuskim Alpima

 

Način upotrebe:
Zagrejte proizvod između dlanova. Dodajte vodu i izradite penu. Koristite prirodnu težinu svojih ruku da ravnomerno rasporedite penu po licu i vratu. Nežno pritisnite na kožu, od centra lica, radeći ka spolja, da biste uklonili nečistoće i zagađenje. Operite lice hladnom vodom i osušite.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, GLYCERIN, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, SQUALANE, PROPANEDIOL, GLYCOL DISTEARATE, COCONUT ACID, GLYCERYL BEHENATE, C14-22 ALCOHOLS, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, SODIUM ISETHIONATE, PARFUM/FRAGRANCE, SODIUM CITRATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680012278

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydrating Gentle Foaming Cleanser 75ml

Penasto i kremasto sredstvo za čišćenje za normalnu do suvu kožu koje nežno čisti, omekšava i hidrira kožu lica. Za normalnu do suvu kožu sa pročišćavajućim alpskim biljem koje potiče sa Le Domaine Clarins farme, i organskom saponariom koja se prirodno peni, što omogućava da formula ne sadrži sapun i SLS. Voda se aktivira u svilenkastu penu koja nežno i efikasno uklanja nečistoće, šminku i zagađenje, istovremeno čuvajući prirodnu mikrobiotu kože.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje