Delovanje:
Posebno formulisan za osetljivu normalnu do kombinovanu kožu lica i očiju. Micelarni gel za uklanjanje šminke uklanja ostatke šminke koja je vodootporna. Minimalistička formula ne sadrži konzervanse, parabene, alkohol, mirise, boje i lanolin. 100% je hipoalergen, a njegovo jedinstveno hermetičko pakovanje osigurava da proizvod ostane nekontaminiran tokom čitave upotrebe. Ova formula je takođe nekomedogena.

 

Način upotrebe:
Čistim rukama naneti gel na vlažnu kožu, a zatim ga obrisati pamučnim tupferom kako bi se uklonio. Ispiranje nije potrebno.

 

Sastav:
AQUA / WATER, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, CARBOMER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, POLOXAMER 184, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, POLYSORBATE 20, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 195ml

005680010030

Pregled

Napišite vaš komentar

Make-up Remover Micellar Water Gel (fiziološki gel za uklanjanje šminke) 195ml

Nežno uklanjanje šminke za normalnu do mešovitu osetljivu kožu. Pogodno za uklanjanje vodootporne šminke. Nekomedogeno.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje