Delovanje:
Delikatna formula je savršena za one koji nose kontaktna sočiva, smanjujući natečenost oko konture očiju za sjajan rezultat. U srcu formule je ulje cveta nigele, koje neutrališe efekte zagađenja i UV zraka i smanjuje oksidaciju ćelija. Dodati aktivni sastojak koji ojačava vaše trepavice*, osiguravajući da su vaše oči sveže i vitalne.

 

Jedan od glavnih sastojaka koji predstavlja blago iz zemalja orijenta, cvet nigele sa hipnotičkim plavim laticama ima divna svojstva poznata još od antike. Oslobođena nečistoća, koža može ponovo da diše i otkriva jarki sjaj.

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda:

- sredstvo za čišćenje je nežno za područje oko očiju i trepavice za 9 od 10 žena****

- oblast oko očiju je svetla: +32%**

- natečenost oko očiju je smanjena: -28%***

 

*In vitro testovi sastojka.

**Samoprocena, 31 žena, primena dva puta dnevno tokom četiri nedelje.

***Samoocenjivanje, 24 žene, primena dva puta dnevno tokom četiri nedelje.

****Test zadovoljstva, 31 žena, primena dva puta dnevno tokom četiri nedelje.

Izvor: Guerlain.

 

Način upotrebe:
Promućkajte pre upotrebe. Nanesite na tupfer ili vatu, prevucite preko očnih kapaka i trepavica za brzo i efikasno uklanjanje šminke.

 

Sastav:
AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, POLOXAMER 184, SODIUM TRIDECETH SULFATE, SODIUM LAUROAMPHOACETATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CITRATE, SODIUM CHLORIDE, ARTEMIA EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, NIGELLA SATIVA SEED OIL, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, CI 42090 (BLUE 1).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680011717

Pregled

Napišite vaš komentar

Beauté des Yeux Lash-Protecting Biphase Eye Make-up Remover 125ml

Pobrinite se da vaše područje oko očiju ostane blistavo i sjajno uz Guerlain Beauté des Yeux, dvofazno sredstvo za uklanjanje šminke u predelu oko očiju koje takođe štiti vaše trepavice. Izuzetno sveža, ova 2-u-1 formula nežno čisti i predeo oko očiju i trepavice dajući trenutni osećaj udobnosti i čistoće.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje