Delovanje:
Clarins Instant Eye Make-Up Remover odstranjivač šminke za oči je odlično rešenje za uklanjanje teške ili vodootporne šminke. Njegova nemasna dvofazna tekstura nežno uklanja vodootpornu šminku dok ujedno neguje kožu. Bogat je organskim ekstraktom alpskog žutog encijana koji se uzgaja u srcu Domaine Clarins dolina, kao i organskim ekstraktom kukuruza koji umiruje kožu oko očiju. Clarins Instant Eye Make-Up Remover je bogat pantenolom, koji pomaže u zaštiti trepavica. Nova formula je zelenija nego ikad i redizajnirana je u ekološki prihvatljiviju bočicu kako bi se smanjio ekološki otisak.

 

Prednosti proizvoda:

- uklanja vodootpornu šminku

- uklanja ostatke i nečistoće

- umiruje i omekšava kožu oko očiju

- štiti trepavice

 

Način upotrebe:
Dobro protresite bočicu kako bi se dve faze spojile. Natopite pamučni tupfer i lagano ga pritisnite na trepavice 10 sekundi. Pomerite pamučni tupfer nadole, a zatim nagore, nežno podižući trepavice. Presavijte tupfer na pola i stavite ispod oka, povucite prema spolja i osušite. Za drugo oko uzmite novi pamučni tupfer i ponovite isti postupak.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, C9-12 ALKANE, METHYL TRIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PHENETHYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, PROPANEDIOL, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, TETRASODIUM EDTA, CENTAUREA CYANUS FLOWER EXTRACT, GENTIANA LUTEA EXTRACT, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, CI 42090 / BLUE 1.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680014901

Pregled

Napišite vaš komentar

Instant Eye Make-Up Remover 125ml

Dvofazni odstranjivač šminke sa očiju nežno uklanja vodootpornu šminku. Namenjen za kombinovanu, suvu, normalnu i masnu kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje