Delovanje:
Ovi papiri za upijanje imaju moćan sastojak koji upija masnoću i koji osvežavaju kožu i eliminišu sjaj. Brzo rešenje za smanjenje pojave masnog sjaja na koži koji se pojavljuje kako dan odmiče. Listovi obloženi prahom pružaju svežinu koži lica dok upijaju masnoću. Pomaže da se vidljivo ispravljaju nesavršenosti i održava glatka, mat završnica.

 

Shiseido maramice skupljaju višak sebuma sa kože lica. Papirići sadrže bogat sloj specijalnih pudera koji efikasno apsorbuju preteranu masnoću s lica. Ove maramice pružaju prijatan osećaj svežine, a mogu se koristiti i preko šminke.

 

Dermatološki testirano. Pakovanje sadrži 100 maramica za jednokratnu upotrebu.

 

Način upotrebe:
Kada ste zabrinuti za sjaj kože, pritisnite stranu premazanu prahom uz kožu lica. Ponovite po potrebi.

 

Sastav:
Kaolin, Zinc Oxide, Polysorbate 80, Cellulose Gum, Trisodium Edta, Sodium Dehydroacetate, Fragrance, Iron Oxides (Ci 77491), Butylene Glycol, Water, Citronellol, Linalool, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Rosmarinus Officinalis Leaf Extract).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100 papirnih maramica

005680012302

Pregled

Napišite vaš komentar

Oil-Control Blotting Paper 100 maramica

Upijajuće papirne maramice obložene prahom koji upija masnoću, trenutno osvežava kožu i eliminiše sjaj sa kože lica. Kontrolišite višak masnoće i ostanite bez sjaja pomoću ovih zgodnih maramica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje