Delovanje:
Kremasta formula se brzo peni u bogato penušavo sredstvo za čišćenje koje nežno uklanja šminku i druge nečistoće bez sušenja. Otčepljuje pore. Ostavlja kožu zdravom, svežom i blistavom. Koristite je na dva načina: ujutro i uveče kao dnevno sredstvo za čišćenje kože, ili dva puta nedeljno kao 3-minutnu masku za čišćenje lica.

 

Dermatološki i oftamološki testirano.

 

Način upotrebe:
Kao svakodnevno sredstvo za čišćenje, koristite prepodne i uveče. Nežno umasirajte na mokru kožu, a zatim isperite.

 

Kao masku za čišćenje, koristite dva puta nedeljno ili po potrebi. Umasirajte preko suve kože. Sačekajte 3 minuta i isperite. Izbegavajte područje oko očiju.

 

Sastav:
Water/Aqua/Eau, Myristic Acid, Glycerin, Behenic Acid, Potassium Hydroxide, Palmitic Acid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Lauric Acid, Stearic Acid, Sucrose, Montmorillonite, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Algae Extract, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Caffeine, Zinc Pca, Peg-3 Distearate, Kaolin, Fragrance (Parfum), Disodium Edta, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680011726

Pregled

Napišite vaš komentar

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask 150ml

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action je bogata pena za čišćenje lice, a može da se koristi i kao 3-minutna maska za čišćenje. Negujte kožu ovom osvežavajućom penom koja nežno, ali temeljno čisti kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje