Delovanje:
Clarins Velvet Cleansing Milk je efikasano i nežno u isto vreme. Ovo mleko za čišćenje uklanja šminku sa lica, očiju i usana, kao i nečistoće i sve tragove zagađenja. Njegova svilenkasta i kremasta tekstura obogaćena je Clarins nežnim kompleksom s organskim ekstraktima žutog encijana i matičnjaka koji umiruju i omekšavaju kožu. Istovremeno, Clarins Velvet mleko za čišćenje kože lica, redizajnirano je i upakovano u ekološki prihvatljivijoj bočici kako bi se smanjio ekološki otisak.

 

Prednosti proizvoda:

- očišćena i nahranjena koža lica

- uklanjaju se tragovi nečistoća i zagađenja

 

Način upotrebe:
Nanesite pomoću Clarins Professional Anti-Pollution Cleansing metode: zagrejte proizvod na dlanovima i nanesite na suvu kožu lica i vrata. Da biste uklonili šminku i nečistoće sa tena, očiju i usana, nežno stavite ruke na lice, a zatim ih ponovo brzo podignite, kao da koža gori. Ponovite sedam puta. Temeljno isperite vodom ili obrišite maramicom. Završite nanošenjem losiona za toniranje koji najbolje odgovara vašem tipu kože.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, DICAPRYLYL CARBONATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, PROPANEDIOL, C14-22 ALCOHOLS, POLYSORBATE 60, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM CITRATE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, GENTIANA LUTEA EXTRACT, MALTODEXTRIN, MORINGA OLEIFERA SEED EXTRACT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014902

Pregled

Napišite vaš komentar

Velvet Cleansing Milk 200ml

Hranljivo mleko za čišćenje uklanja šminku i oslobađa kožu od nečistoća i masnoća, istovremeno održavajući prirodnu ravnotežu kože. Namenjeno za suvu i normalnu kožu lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje