Delovanje:
Ovaj lagani odstranjivač šminke rastvara šminku za oči i lice i kreme za sunčanje. Detoksikuje i otčepljuje pore, pomažući u čišćenju prljavštine, ulja, zagađenja i drugih nečistoća. Formula se nakon nanošenja pretvara iz čvrstog balzama u svilenkasto ulje. Čisti temeljno, ispire se u potpunosti, bez ostavljanja masnih tragova.

 

Istaknuti sastojci:

- japanski ugalj: ovaj sastojak za pročišćavanje pomaže u temeljnom čišćenju i detoksikaciji pora

- ulje semena šafranike: pomaže u razbijanju prirodnog ulja na koži, plus rastvara šminku

- ne sadrži sulfate SLS i SLES, takođe je bez glutena

 

Klinički rezultati¹:

- preko 95% uklanjanja šminke sa lica, krema za sunčanje i zagađivača ugljenika sa lica

 

¹Klinički test koji je sprovela treća strana na 21 učesniku panela u rasponu od 20 do 55 godina. Rezultati su zasnovani na prosečnom uklanjanju dugotrajne pudera, hibridne kreme za sunčanje i ugljeničnog pudera. Efekat varira od pojedinca do pojedinca.

Izvor: Clinique.

 

Način upotrebe:
Suvim vrhovima prstiju umasirajte balzam preko suve kože. Dobro isperite toplom vodom. Osušite.

 

Sastav:
ETHYLHEXYL PALMITATE, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBETH-30 TETRAOLEATE, SYNTHETIC WAX, PEG-5 GLYCERYL TRIISOSTEARATE, CHARCOAL POWDER, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, WATER / AQUA / EAU, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680013915

Pregled

Napišite vaš komentar

Take The Day Off™ Charcoal Cleansing Balm Makeup Remover 125ml

Sredstvo za uklanjanje šminke u svilenkastoj formuli balzama koja nežno rastvara šminku, sada sa japanskim ugljem za detoksikaciju.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje