Spisak proizvoda po brendu CLINIQUE

Fatigue Fighters set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Osvežavajuća, svilenkasta krema sa zaštitnim faktorom SPF 25 koja se bori protiv izgleda umora i umanjuje vidljive znakove starenja. Clinique Fatigue Fighters set sadrži Superdefense SPF25 Multi-Correcting Cream (dnevnu kremu za lice 50ml), All About Clean 2-in-1 Cleansing + Exfoliating Jelly (sredstvo za čišćenje lica 30ml), kao i mini All About Eyes (kremu za predeo oko očiju 5ml).

Moisture Surge Megastars set

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ograničeno izdanje prazničnog kompleta dolazi iz kozmetičke kuće Clinique i donosi tri proizvoda za negu lica i usana. Ovaj set se sastoji od Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator (krema za lice), Moisture Surge Overnight Mask (maska za lice), Moisture Surge Lip Hydro-Plum Treatment (balzam za usne), kao i Clinique neseser.

Glow and Go Bold set

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Trio osnovnih sredstava za negu kože i maskara koja će vas ostaviti da blistate tokom cele sezone. Limitirano izdanje Clinique Glow and Go Bold set sadrži Moisture Surge Intense 72h kremu za lice (50ml), All About Eyes kremu za predeo oko očiju (5ml), i High Impact mini maskaru (3.5ml).

Proizvod dodat za upoređivanje