Spisak proizvoda po brendu CLINIQUE

Aktivni filteri

Almost Lipstick Pink Honey 1.98g

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ne baš ruž za usne, ali ne baš ni sjaj — njegova tekstura više liči na balzam koji možete lako da nanesete. Čuvena formula Almost Lipstick kompanije Clinique je prvi put predstavljena 1971. godine i pokazala se kao hit decenijama koje slede. Clinique sada predstavlja novu boju Pink Honey, s nežnim ružičastim tonom, biće cenjen zbog svoje sposobnosti da upotpuni svaki ton kože zahvaljujući kompleksnoj mešavini pigmenata. Boja za usne koja se može da se izgradi nudi čistu, umirujuću pokrivenost za sjajan rezultat.

Smart Clinical Repair™ Lifting Face + Neck...

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažna krema za lice i vrat vidno podiže i smanjuje izgled linija i bora. 100% pokazuje kožu lica i vrata koji izgledaju podignutije¹. Clinique Smart Clinical Repair™ Lifting Face + Neck krema vidno podiže kožu, smanjuje izgled linija i bora na licu i vratu, dok ujedno hidrira kožu. Dermatološki testirano. Bezbedno za osetljivu kožu. Testirano na alergije. 100% bez mirisa. Namenjeno za upotrebu za veoma suvu do suvu, suvu kombinovanu, kombinovanu masnu i masnu kožu lica. Krema je pogodna za kožu nakon tretmana intenzivnog pulsnog svetla (IPL)³.

Moisture Surge™ SPF25 Sheer Hydrator 30ml

Cena 7.150,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

5Nežna krema sa SPF25 zaštitnim faktorom hidrira i pruža koži lica čistu zaštitu od sunca. Mnoge stvari mogu da dehidriaju vašu kožu lica, uključujući vremenske prilike, zagađenje, plavo svetlo, vreme provedeno na suncu, nošenje maske, putovanje avionom, klimatizaciju i grejanje. Borite se protiv svakodnevnih dehidracija u životu. Ova nežna krema sa Aloe Bioferment + HA kompleksom i provitaminom D prodire duboko u površinu kože za celodnevnu stabilizaciju hidratacije.

Moisture Surge™ SPF25 Sheer Hydrator 50ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nežna krema sa SPF25 zaštitnim faktorom hidrira i pruža koži lica čistu zaštitu od sunca. Mnoge stvari mogu da dehidriaju vašu kožu lica, uključujući vremenske prilike, zagađenje, plavo svetlo, vreme provedeno na suncu, nošenje maske, putovanje avionom, klimatizaciju i grejanje. Borite se protiv svakodnevnih dehidracija u životu. Ova nežna krema sa Aloe Bioferment + HA kompleksom i provitaminom D prodire duboko u površinu kože za celodnevnu stabilizaciju hidratacije.

Proizvod dodat za upoređivanje