Delovanje:
Flogocid krema u svom sastavu ima visoku koncentraciju aktivnih komponenata. Visoki sadržaj posebno odabranih sastojaka i njihova međusobna sinergija omogućavaju da krema prodire u dublje slojeve kože, čime se postiže obnavljanje, revitalizacija, poboljšanje strukture i toniranje kože. Krema omekšava i hrani kožu lica i tela, stvarajući na površini kože tanki nepropusni film, čime se usporava gubitak vode sa površine kože. Posebno razvijena formula omogućava dobru razmazivost i brzo upijanje prilikom nanošenja, ostavljajući baršunasto meku kožu. Posebno se preporučuje za negu izuzetno suve, grube, hrapave i ispucale kože lica i tela.

 

Indikacije za primenu kreme su dekubitusi, ekcemi, hemoroidi, urastanja noktiju i dlaka, upalnih procesa (čirevi, bubuljice), crvenilo i osip, opekotine i promrzline, umiruje svrab, otok i peckanje kod ujeda insekata. Krema je namenjena za upotrebu cele porodice i nema neželjenih dejstava i vremenskog ograničenja u korišćenju.

 

Način upotrebe:
Flogocid krema se koristi nanošenjem na željeno mesto i njegovu okolinu u debljem sloju (po potrebi može se preko staviti zavoj ili gaza). Pre primene Flogocid kreme željeno mesto treba očistiti. Postupak ponoviti 3-4 puta i po potrebi. Krema se može koristiti i kao hranljiva noćna krema. Namenjeno samo za spoljnu upotrebu.

 

Sastav:
AQUA (WATER), LANOLIN ANHYDROUS, PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM, SODIUM CETEARYL SULFATE, CETYL ALCOHOL, BISABOLOL, CETEARYL ALCOHOL, CHORESTEROL, PHONEXYETHANOL, LAVANDULA HYDRIDA GROSSO HERB OIL, TOCOPHERYL ACETATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, THUJA OCCIDENTALIS, LEAF OIL, ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GERANIOL, CITRONELLOL, D-LIMONENE, LINALOOL, CITRAL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50g

005680013336

Pregled

Napišite vaš komentar

Flogocid krema 50g

Flogocid krema ublažava upalne procese na koži i sluzokoži, kao što su akne, urasle dlake, urasli nokti, bubuljice, oderotine. Efikasna je kod upala potkožnog tkiva, kao što su rane koje teško zarastaju, inficiranih vlažnih ekcema, otoka linfnih žlezda, opekotina i ozeblina. Pogodna je i za bolne infekcije koje nastaju usled dugog ležanja i korišćenja pomagala.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje