Delovanje:
Dekspantenol, aktivan princip Pantenol rastvora, pretvara se u organizmu u pantotensku kiselinu. Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina i detoksikaciju nekih produkata metabolizma. Na nivou zdrave kože i kose ovi procesi pomažu u očuvanju pravilne funkcije kože i kose.

 

Način upotrebe:
Pantenol rastvor primenjuje se, nerazblažen ili razblažen vodom u odnosu 1:1, za ispiranje i oblaganje promena na koži. Pantenol rastvor primenjuje se, razblažen vodom u odnosu 1:5, za ispiranje promena na sluzokoži. Za negu kose, Pantenol rastvor se, nerazblažen ili razblažen vodom u odnosu 1:1, 2 puta dnevno utrljava u vlasište. Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnom pakovanju. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
AQUA, PANTHENOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

11004726

Pregled

Napišite vaš komentar

Pantenol rastvor 100ml

Pantenol rastvor se preporučuje za negu iritirane kože i sluzokože, za negu kože nakon sunčanja, za negu krte i tanke kose, nedovoljno pigmentisane kose i kose bez sjaja, za negu tretirane kose bojenjem, mini valom, sušenjem i feniranjem kod "cvetanja" dugačke ili kozmetički tretirane kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje