Delovanje:
Ovaj program pomaže u održavanju gustoće kose, zahvaljujući formuli sa kombinacijom aktivnih sastojaka kao što su Stemoxydine® i Yang kompleks koji omogućava veću gustinu i punoću nakon samo mesec dana upotrebe. Tekstura formule se brzo upija, bez kapljanja. Kosa je jača, otpornija i sa dugotrajnim volumenom. Nakon 3 meseca: doprinosi održavanju gustine kose sa preko 1700 novih vlasi.*

 

Benefiti proizvoda:

- kosa izgleda gušće

- tekstura kose je jača i otpornija

 

*Kliničko testiranje: 100 muškaraca.

Izvor: Kérastase.

 

Način upotrebe:
Nanesite 1 ampulu svaki dan u periodu od 3 meseca, ujutro ili uveče, na suvu ili peškirom prosušenu kosu. Formula koja se brzo suši. Ne ispirati proizvod.

 

Otvorite ampulu. Pritisnite aplikator ampule kako biste naneli tretman na skalp. Rasporedite kosu u sekcije i nanesite u smerovima kako inače stilizujete kosu. Prstima umasirajte u skalp kako biste rasporedili tretman po celom skalpu.

 

Sastav:
Aqua / Water, Isobutane, Propylene Glycol, Polyquaternium-4, Butane, Propane, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Laureth-4, Caprylyl Glycol, Calcium Pantothenate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Safflower Glucoside, Arginine, Glutamic Acid, Cetrimonium Chloride, Serine, Hexyl Cinnamal, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Sodium Hyaluronate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Geraniol, Parfum / Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30x6ml

005680011438

Pregled

Napišite vaš komentar

Cure Densifique Homme (ampule za muškarce) 30x6ml

Kérastase Densifique kolekcija namenjena je za kosu kojoj nedostaje gustina. Densifique tretman za muškarce koji žele da obnove gustinu svoje kose i postignu prirodan izgled pune, guste kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje