Delovanje:
Vichy Densi Solutions je linija proizvoda osmišljena da kosu ponovo učini jakom, obezbedi joj gustinu i volumen, dan za danom. Ova koncentrirana nega namenjena je za povećanje gustine kose i pri svakoj aplikaciji intenzivno deluje na koren kose za vidljivo jaču i gušću kosu. Klinički dokazana efikasnost pod dermatološkim nadzorom¹. Gušća kosa i nova masa kose za 6 nedelja¹.

 

Posle jednog korišćenja, Vichy Densi Solutions kosi daje čvrstinu kada se koristi sa kompletnom rutinom (Densi Solutions šampon za tanku i slabu kosu + Densi Solutions regenerator za tanku i slabu kosu + Densi Solutions koncentrovana nega za tanku i retku kosu)¹. 80% ljudi smatra da im kosa izgleda gušće posle samo dve nedelje korišćenja². 90% njih kaže da kosa izgleda jače². Nova masa kose i efekti povećanja gustine kose posle 6 nedelja kontinuirane upotrebe, klinički dokazano u nezavisnom istraživačkom centru².

 

¹Instrumentalno ispitivanje.

²Potrošački test, procentualna analiza, šampon + balzam + koncentrat, 176 ispitanika, 2 nedelje.

Izvor: Vichy.

 

Način upotrebe:
Razdelite kosu na segmente pa svaki u korenu poprskajte količinom od 5 pritiska na pumpicu. Potom koncentrat prstima umasirajte u kožu glave kako bi se lepo upio. Ne ispirajte.

 

Napomene:
ZAPALJIVO! Ne prskajte ka otvorenom plamenu ili bilo kom zapaljivom materijalu. Držite dalje od izvora paljenja. Izbegavajte prskanje prema očima ili iziritiranoj koži. U slučaju kontakta s očima, odmah ih temeljno isperite čistom vodom.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, DIETHYLLUTIDINATE, CITRAL, ETHYL ESTER OF PVM/MA COPOLYMER, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, MENTHA PIPERITA OIL / PEPPERMINT OIL, MENTHOL, RESVERATROL, RHAMNOSE, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680013373

Pregled

Napišite vaš komentar

Dercos Densi Hair Mass Recreating Concentrate 100ml

Koncentrovana nega za tanku i retku kosu deluje na koren kose za vidljivo jaču, gušću kosu. Za žene koje imaju problem sa proređivanjem kose, nedostatkom gustine i mase kose, a koje žele jaču, gušću kosu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje