Delovanje:
Vichy Aminexil Men pena je tretman protiv opadanja kose, namenjen za muškarce sa pojačanim opadanjem kose, proređenom i stanjenom kosom. Ispitano pod dermatološkim nadzorom. Za osetljivo vlasište.

 

Način upotrebe:
Protresti penu, okrenuti naopako bočicu i istisnuti na dlan. Naneti penu i razmazati je po vlasištu. Potom je umasirati i oblikovati frizuru po želji. Jedna idealna doza su dva čepa. Ne ispirati.

 

Sastav:
AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., ISOBUTANE, DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, BUTANE, PROPANE, ACACIA SENEGAL GUM, CETYL ALCOHOL, FAEX EXTRACT / YEAST EXTRACT, MALTODEXTRIN, MENTHOXYPROPANEDIOL, PHYLLOSTACHYS BAMBUSOIDES EXTRACT, POLYSORBATE 60, STEARYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680013377

Pregled

Napišite vaš komentar

Dercos Aminexil Men Foaming Solution 150ml

Vichy Aminexil Men pena je tretman protiv opadanja kose za pojačano opadanje, proređenu i stanjenu kosu muškaraca.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje