Delovanje:
Vichy Dercos Densi Solutions koncentrisana nega za povećanje gustine kose pri svakoj aplikaciji intenzivno deluje na koren kose za vidljivo jaču i gušću kosu.

 

Vidljiva efikasnost nakon upotrebe proizvoda¹:

- 80% potrošača misli da kosa izgleda gušće posle samo 2 nedelje korišćenja preparata

- 90% potrošača kaže da se kosa čini jačom

 

Bez parabena, bez silikona, bez boja.

¹Izvor: Vichy.

 

Način upotrebe:
Razdelite kosu na segmente pa svaki u korenu poprskajte količinom od 5 pritiska na pumpicu. Potom koncentrat prstima umasirajte u kožu glave kako bi se lepo upio. Ne ispirajte. Zapaljivo! Ne prskajte ka otvorenom plamenu ili bilo kom zapaljivom materijalu. Držite dalje od izvora paljenja. Izbegavajte prskanje prema očima ili iziritiranoj koži; u slučaju kontakta s očima, odmah ih isperite vodom.

 

Sastav:
ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER, DIETHYLLUTIDINATE, CITRAL, ETHYL ESTER OF PVM / MA COPOLYMER, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL, MENTHA PIPERITA OIL / PEPPERMINT OIL, MENTHOL, RESVERATROL, RHAMNOSE, TOCOPHERYL ACETATE, PARFUM/ FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680010016

Pregled

Napišite vaš komentar

Dercos Sensi Solutions 100ml

Vichy Dercos Densi Solutions je linija proizvoda osmišljena da kosu ponovo čini jakom, obezbedi joj gustinu i volumen, dan za danom.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje