Delovanje:
Formula kreirana za sve tipove kose (prirodnu, bojenu, tretiranu, itd.). Može da se koristiti i na osetljivom skalpu. Ovaj program pomaže u održavanju gustoće kose. Kosa je vidljivo gušća nakon 3 meseca*. Uz pomoć formule obogaćene aktivnim sastojcima kao što su Stemoxydine® i Yang Complex, 2 od 3 žene osećaju da im je kosa gušća**, dok 80% žena oseća da im je kosa jača**. Pakovanje sadrži 30 ampula od po 6ml.

 

Benefiti proizvoda:

- kosa je vidljivo gušća nakon 3 meseca*

- tekstura kose je jača i elastičnija

- 2 od 3 korisnika smatraju da im je kosa gušća**

- 80% korisnika smatra da im je kosa jača**

 

*Kliničko testiranje: 101 osoba u poređenju sa placebo efektom. Nanošenje na dnevnom nivou tokom tri meseca.

**Samoprocena od strane 122 žene u periodu od 3 meseca.

Izvor: Kérastase.

 

Način upotrebe:
Naneti na suvu ili peškirom prosušenu kosu na koren u periodu od 3 meseca. Ne ispirati proizvod. Nanosi se na skalp ujutro ili uveče na mokru ili suvu kosu. Može se koristiti bilo kada tokom godine. Kod masne kose može se primetiti lagano mašćenje: preporučujemo upotrebu tokom noći.

 

Sastav:
Aqua / Water, Alcohol Denat., Diethyllutidinate, Magnesium Sulfate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Madecassoside, Arginine, Safflower Glucoside, Geraniol, Pyridoxine Hcl, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Tocopherol, Bht, Sodium Citrate, Parfum / Fragrance.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30x6ml

005680011439

Pregled

Napišite vaš komentar

Cure Densifique (ampule za žene) 30x6ml

Kérastase Densifique kolekcija namenjena je za kosu kojoj nedostaje gustina. Densifique tretman za žene koje žele da obnove gustinu svoje kose i da imaju prirodan izgled pune, guste kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje