Delovanje:
L’Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Advanced ampule su intenzivan program sa dvostrukim dejstvom za finu i proređenu kosu koji obezbeđuje esencijalne hranljive materije za stimulaciju kose i istovremeno štiti gustinu kose, od korena do vrhova. Kao takav, ima formulu obogaćenu aktivnim sastojcima Aminexil® i Omega 6* koji deluji direktno na kožu glave kako bi održali gustinu kose i pomogli novim pramenovima da postanu jaki i zdravi. Hranjiva formula za gustinu ostavlja kosu hidriranom, a kosa izgleda gušće, sa više volumena.

 

Da bi zaustavio gubitak kose, Aminexil Advanced ampule imaju moć kompleksa dvostrukog dejstva. To jest, dok stimuliše koren kose na skalpu, štiti gustinu kose. U tom cilju će se suprotstaviti učvršćivanju kolagena oko vlasi kose i poboljšati pričvršćivanje pramenova u skalpu. Dakle, ističe se delovanje sledećih aktivnih sastojaka:

 

- Omega 6* koji stimuliše aktivnost koja favorizuje izgradnju vlakana kose, a pored toga, ovaj aktivni sastojak obezbeđuje hranljive materije korenu kose tako da se rađa sa više snage, dok ujedno stimuliše aktivnost korena

- Aminexil® sa snažnim dejstvom protiv opadanja kose koji poboljšava fiksaciju vlakana kose za kožu glave

 

Kao rezultat toga, gubitak kose je značajno smanjen.

 

Prednosti proizvoda:

- formula bez silikona

- neutrališe ukrućenje kolagena oko vlasi kose

- poboljšava pričvršćivanje kose za kožu glave

- kosa veće gustine, većeg volumena i punijeg vlasišta

- kosi vraća zdrav izgled

 

Spajanje dva sastojka sa naučno dokazanim rezultatima. Aminexil® pomaže u redukciji opadanja kose. Efekat Aminexil® ampula je dokazan kroz program aplikacije u trajanju od 6 meseci na 130 osoba koje su imale problem sa opadanjem kose u odnosu na placebo. Omega-6* Nutricomplex pomaže u nezi vlasi kose. Pretvara se u lipide, odnosno ceramid koji pomaže u ojačavanju strukture vlasi. Brzo se suši i ostavlja prirodan osećaj na kosi. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

 

*Omega 6-derivati.

Izvor: L’Oréal Professionnel.

 

Način upotrebe:
Postavite roll-on aplikator na bočicu. Nanesite celu ampulu, sekciju po sekciju direktno na skalp nežnim kružnim pokretima. Umasirajte vrhovima pstiju kružnim pokretima za bolju absorbciju. Ne ispirati. Isperite roll-on aplikator nakon svake upotrebe. Koristiti 1 ampulu dnevno tokom 6 nedelja. Ponovite tretman dva puta godišnje tokom senzonskih perioda kada opada kosa (proleće, jesen). Upotrebite celu količinu ampule po aplikaciji, na suvoj ili peškirom prosušenoj kosi nakon pranja.

 

Samo za spoljašnju primenu. Ne gutati, niti piti tečnost iz ampule. Držite van domašaja dece. U slučaju kontakta s očima, odmah ih temeljno isperite čistom vodom.

 

Sastav:
AMINEXIL, OMEGA 6* COMPLEX / AQUA / WATER / EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, PPG-5-CETETH-20, CITRIC ACID, SODIUMBENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, PIROCTONE OLAMINE, OCTYLDODECANOL, SALICYLIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CARBOMER, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE,PROPYLENE GLYCOL, MENTHOXYPROPANEDIOL, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL ALCOHOL, FUMARIC ACID, CI 42090 / BLUE 1, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 10 ampula x 6ml

005680014178

Pregled

Napišite vaš komentar

Série Expert Aminexil Advanced Ampule 10x6ml

L’Oréal Professionnel Série Expert Aminexil Advanced je naučno napredan tretman za proređenu kosu. Njegova jedinstvena formula je prožeta Aminexil® i Omega 6* kompleksom, dva aktivna sastojka za koja je klinički dokazano da podstiču zdrav rast kose. Nadograđeni valjkasti aplikator pruža udobnu i nežnu masažu vlasišta, stimulišući mikrocirkulaciju i podržavajući rast kose. Aminexil Advanced ampule su ultra-koncentrovani serum koji sadrži 1.5% Aminexil® aktivnog sastojka, dobro poznatog sastojka protiv opadanja kose koji jača koren i stimuliše rast kose.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje