Delovanje:
Dekspantenol, aktivan princip Pantenol krema, u organizmu se transformiše u pantotensku kiselinu. Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina i detoksikaciju nekih produkata metabolizma. Na nivou zdrave kože, ovi procesi rezultiraju očuvanjem pravilne funkcije kože. Uspostavlja prirodnu vlažnost, mekoću i elastičnost kože.

 

Način upotrebe:
Pantenol kremu naneti na kožu 2-3 puta dnevno u tankom sloju i blago utrljati. Doiljama se preporučuje mazanje bradavica posle svakog dojenja. Za negu kože lica Pantenol krem naneti na prethodno očišćenu kožu lica svake večeri. Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnom pakovanju. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
AQUA, PETROLATUM, ISOPROPYL MYRISTATE, GLYCERYL STEARATE SE, PANTHENOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30g

11004724

Pregled

Napišite vaš komentar

Pantenol krem 30g

Pantenol se preporučuje za negu kože nakon manjih ogrebotina i oderotina, nakon trenja ili pritisaka na kožu, za negu kože nakon sunčanja, za negu kože kod alergijskih promena na koži, svraba, crvenila i peckanja, za negu bradavica dojki kod dojilja, za negu suvih i ispucalih usana i suve i ogrubele kože ruku, za negu kože posle brijanja i depilacije kao i za negu kože kod poremećaja periferne cirkulacije krvi.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje