Delovanje:
Vaseline je originalno sredstvo za zaštitu kože koje se koristi za zaštitu i zarastanje suve kože od 1870. godine. Naša koža je barijera između našeg tela i spoljašnjeg sveta, a zdravlje naše kože je od suštinskog značaja za naše opšte blagostanje. Bez mirisa, hipoalergen i nekomedogen, Vaseline Original je neiritantan i pogodan za mnoštvo upotreba. Deluje kao hidratant za suvu kožu, kao balzam za usne ili čak kao krema za bebe. Vaseline Original je dermatološki testiran i prikladan za upotrebu na osetljivoj i koži sklonoj ekcemima. Za razliku od nekih losiona i krema za lokalnu upotrebu, Vaselin Original žele prodire u površinske slojeve kože kako bi zapečatio vlagu, pomažući na taj način prirodni proces oporavka kože. Ovo može vidno podmladiti suvu kožu i pomoći u smanjenju pojave finih, suvih bora. Vaseline Original žele napravljen je od 100% čistog vazelina i stvara zaštitnu barijeru koja štiti kožu od faktora okoline kao što je opekotina od vetra, i koristi se više od 100 godina za zaštitu manjih posekotina, ogrebotina i opekotina.

 

Način upotrebe:
Provucite vrhove prstiju kroz žele i rasporedite po posebno suvim delovima kože dok se ne upije. Nanesite obilno tamo gde je potrebno. Odličan za posekotine, opekotine ili problematična područja kao što su ruke, stopala, laktovi i pete. Ponovite po potrebi tokom dana. Teglicu čuvati na suvom, tamnom mestu.

 

Sastav:
PETROLATUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680013589

Pregled

Napišite vaš komentar

Original Pure Petroleum Jelly 250ml

Sadrži 100% čist vazelin. Koristi se u nezi izuzetno suve kože i može se upotrebiti svakodnevno po celom telu, čak i na licu. Žele od vazelina leči suvu kožu i pomaže u zaštiti manjih posekotina, ogrebotina i opekotina. Takođe štiti kožu od vetra, pucanja na hladnoći i smanjuje pojavu finih bora.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje