• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Miel-en-Mousse 200ml - 1
    Miel-en-Mousse 200ml - 2
    Miel-en-Mousse 200ml - 3

Delovanje:
Nakon nanošenja Lancôme Miel-en-Mousse sredstva za čišćenje lica, tekstura nalik medu se topi da bi rastvorila šminku i nečistoće sa kože lica. Jednom emulziran vodom, pretvara se u baršunasti mus kako bi uklonio sve preostale ostatke. Miel-en-Mousse ostavlja kožu očišćenom i mekom. Ovo penušavo sredstvo za čišćenje obogaćeno je bagremovim medom i ima teksturu poput meda pri nanošenju. Testirano pod dermatološkom kontrolom.

 

Način upotrebe:
Nanesite 2 do 3 pumpice na vrhove prstiju. Prevucite ruku preko aplikatora kako biste ga očistili od filamenata teksture. Nanesite na suvu kožu, nežno masirajte celo lice. Tekstura će se lagano zagrejati nakon masaže. Dodajte mlaku vodu, a tekstura nalik medu će se pretvoriti u baršunastu penu za savršeno čišćenje. Obilno isperite dok držite oči zatvorene. U slučaju kontakta sa očima, odmah ih dobro isperite čistom. Lancôme Miel-en-Mousse rastvara šminku i čisti lice ostavljajući ugodan osećaj. Koristite ujutru i/ili uveče. Da biste uklonili šminku sa očiju, koristite sredstvo za uklanjanje šminke za oči pre Miel-en-Moussea i upotpunite svoj režim tonikom.

 

Sastav:
GLYCERIN, AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCO-BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, MEL / HONEY, CI 19140 / YELLOW 5, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, POLYQUATERNIUM-7, SALICYLIC ACID, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL, PROPYLENE GLYCOL, SORBITOL, ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013261

Pregled

Napišite vaš komentar

Miel-en-Mousse 200ml

Miel-en-Mousse penušavo sredstvo za čišćenje šminke je transformativno 2-u-1 sredstvo za čišćenje i ispiranje lica koje sadrži bagremov med inkapsuliran u vodi. Rastvorite šminku i nežno očistite kožu kako bi se osećala čistom, mekom i udobnom. Penasto sredstvo za čišćenje šminke sa formulom za ispiranje.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje