Delovanje:
Biotherm Gelée Micellaire Biosource je obogaćen ekstraktom zlatne alge l.Saccharina, i uklanja jednu po jednu najmanju nečistoću s kože lica. Topeći gel za čišćenje, sadrži mikro-zrnca za dnevni nežni piling. Koža je savršeno čista. Tekstura kože je prefinjena. Nema više polietilena, jer je ovaj proizvod više od 89% biorazgradiv.

 

Način upotrebe:
Nanesite na vlažnu kožu lica. Umasirajte i isperite vodom. Izbegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta sa očima, odmah ih isperite vodom.

 

Sastav:
AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES COPOLYMER, COCO-BETAINE, PPG-5-CETETH-20, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, PUMICE, LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT, VITREOSCILLA FERMENT, CITRICACID , SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, PARFUM, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680013319

Pregled

Napišite vaš komentar

Gelée Micellaire Biosource 150ml

Prva Biotherm tehnologija protiv adhezije za kožu lica u formuli koja se topi. Gel za čišćenje sa Life Plankton™ sastojkom sadrži mikro-zrnca za svakodnevni nežni piling u savršenoj harmoniji sa svim tipovima kože, čak i sa osetljivom kožom. Oslobađa kožu od nečistoća i mrtvih ćelija, koža je stimulisana, zaglađena, zdravija i ujednačena, ten je trenutno blistav.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje