Delovanje:
Intenzivan život utiče na kožu lica: suva koža, zategnutost i znaci dehidracije. Obogaćen Biotherm ekskluzivnim sastojkom Life Plankton™ i hijaluronskom kiselinom, Biotherm Aqua Bounce pojačava prirodnu sposobnost kože da se revitalizuje.

 

Povratite maksimalnu hidrataciju i gustoću, zagladite kožu lica i oslobodite se suvih mrlja na koži. Biotherm formula privlači i održava 24-časovnu vlagu za dehidriranu kožu, čineći Aqua Bounce najboljim Biothermovim hidratantnim sredstvom za lice za suvu i dehidriranu kožu.

 

Trenutna čvrstina, gipkost i osvežena koža lica.

 

Posle 28 dana* korišćenja proizvoda:

- 92% kaže da ima mekšu kožu lica

- 90% kaže da je koža lica potpuno nahranjena

- 90% kaže da je koža lica elastičnija

 

*Izvor: Biotherm. Samoocenjivanje, 47 žena, 28 dana.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Nanesite hidratantnu kremu sa hijaluronskom kiselinom na očišćenu kožu dva puta dnevno, ujutru i uveče.

 

Sastav:
Aqua, glycerin, alcohol denat., propylene glycol, panthenol, pentylene glycol, dimethicone, peg-6 caprylic/capric glycerides, nasturtium officinale extract, ppg-6-decyltetradeceth-30, glyceryl isostearate, madecassoside, sodium hyaluronate, ammonium polyacryloyldimethyl taurate, hydrolyzed hyaluronic acid, caprylyl glycol, vitreoscilla ferment, citric acid, trisodium ethylenediamine disuccinate, xanthan gum, ethylhexylglycerin, butylene glycol, tocopherol, phenoxyethanol, parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680011224

Pregled

Napišite vaš komentar

Aqua Bounce Super Concentrate 50ml

Biotherm Aqua Bounce je tečni hidratant koji se brzo upija i intenzivno revitalizuje grubu i suvu kožu koja se ljušti, ujedno zadržavajući vlagu za zdraviji izgled mekane kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje