Delovanje:
La Roche-Posay Effaclar Losion otvara i sužava zapušene pore. Umirujući i antioksidativni efekti. Formula obogaćena seboregulacionim aktivnim sastojcima i LHA kiselinom koja pomaže da se trenutno sužavaju i otvaraju zapušene pore. Testirano na koži sklonoj aknama.

 

Sa La Roche-Posay termalnom izvorskom vodom.

 

Način upotrebe:
Očistite i osušite lice. Navlažite tupfer losionom. Nežno nanesite na lice. Izbegavajte predeo oko očiju. Čistite kožu dva puta dnevno. Tokom čišćenja izbegavajte trenje i snažno trljanje.

 

Samo za spoljnu upotrebu. Nikada ne prskajte u oči, a u slučaju da se to dogodi, isperite oči vodom i posetite najbližeg lekara i ponesite bocu sa sobom. Boca je pod pritiskom, nemojte je probijati, paliti ili koristiti u druge svrhe.

 

Sastav:
AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, SODIUM CITRATE, PROPYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CITRIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 200ml

005680010998

Pregled

Napišite vaš komentar

Effaclar Losion 200ml

Za kožu koja je masna i sklona aknama. La Roche-Posay Effaclar adstringentni mikroeksfolijantni losion pomaže smanjenju vidljivosti i otvara zapušene pore, zahvaljujući kombinaciji pročišćavajućeg agensa i mikroeksfolijantne kiseline LHA.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje