Delovanje:
Kod kože sklone nepravilnostima, pH kože može biti viši nego kod normalne kože. Pored čišćenja, La Roche-Posay formula kombinuje novi aktivni sastojak Phylobiom i tehnologiju optimizacije pH vrednosti kako bi se vidno smanjenje nesavršenosti. Nežno čisti kožu i vidljivo smanjuje nepravilnosti. Ostavlja osećaj čistoće i osveženosti. Pogodan za masnu kožu sklonu nepravilnostima i osetljivu kožu. Pogodno za uzrast od 10 i više godina.

 

Uklanja nečistoće sa kože i ostavlja osećaj čistoće i osveženosti. Vidno ublažava nepravilnosti, mitesere i fleke, pročišćava pore i uklanja višak sebuma. Nežno pročišćava kožu, bez isušivanja. Održava pH balans kože. Novi aktivni sajstojak deluje na prekomernu proizvodnju sebuma na samom izvoru, smanjuje rast filotipa IA1 i koriguje nepravilnosti. Cink PCA smanjuje sebum i pročišćava kožu. La Roche-Posay termalna voda deluje protiv iritacija i umiruje kožu.

 

Ovo dopunsko pakovanje sadrži 73%¹ manje plastike u odnosu na klasično pakovanje.

 

Rezultati na koži posle 4 nedelje upotrebe proizvoda:

- 100% ima osećaj nežno očišćene kože²

- 38% upaljenih lezija³

- 25% retencijskih lezija³

 

La Roche-Posay laboratorije primenjuju najviše standardne bezbednosti prilikom pravljenja proizvoda. U slučaju da je zabeležen jedan slučaj alergije tokom ispitivanja, La Roche-Posay se vraća u laboratorije kako bi izmenio formulu. Tolerantnost proizvoda je proverena i na najosetljivijoj koži. La Roche-Posay proizvodi sadrže samo neophodne sastojke u odgovarajućim aktivnim dozama. Ambalaža je sa najvećim stepenom zaštite uz korišćenje samo neophodnih aditiva radi garancije neizmenjene tolerancije i efikasnosti tokom vremena.

 

¹U poređenju sa Effaclar gelom od 400ml.

²Samoprocena, 63 ispitanika, posle mesec dana.

³42 ispitanika, Effaclar penušavi gel za čišćenje, 2x dnevno, 1 mesec.

Izvor: La Roche-Posay.

 

Način upotrebe:
Koristiti ujutru i/ili uveče. Uzeti malu količinu gela za čišćenje i naneti ga nežnim kružnim pokretima u predelu čela, nosa, brade i vrata. Može se koristiti i za telo. Koristiti mlaku vodu da bi se pore otvorile.

 

Sastav:
AQUA / WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-8, COCO-BETAINE, HEXYLENE GLYCOL, SODIUM CHLORIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ZINC PCA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680014566

Pregled

Napišite vaš komentar

Effaclar +M Purifying Foaming Gel 200ml

Penušavi gel za čišćenje kože, sadrži Phylobioma, novi aktivni sastojak, zasnovan na nauci o mikrobiomu. Uspostavlja pH balans kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje