Delovanje:
Ova hidratantna maska za lice je formulisana kombinacijom hijaluronske kiseline, koja je poznata po svojim moćnim svojstvima hidratacije i nadopunjavanju kože, kao i istoj koncentraciji Life Plankton™ vode koja se nalazi u jednoj punoj boci Aqua Bounce super koncentrata*.

 

Zahvaljujući ovoj kombinaciji, koža postaje toliko hidrirana da se regeneriše i osvežava.

 

*Biotherm Life Plankton™ koncentracija vode u bočici sa Aqua Bounce super koncentratom od 50ml.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Koristite na očišćenu kožu. Stavite masku na lice. Uklonite plavi film. Ostavite masku da deluje na koži 15 minuta. Uklonite masku i umasirajte višak proizvoda u kožu. Završite kremom.

 

Sastav:
Salicylic Acid, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Dipotassium Glycyrrhizate.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 31g (1 maska)

005680011248

Pregled

Napišite vaš komentar

Aqua Bounce Flash Mask 31g

Hidratantna maska za lice sa hijaluronskom kiselinom za sve tipove kože. Biotherm Aqua Bounce Flash Mask je hidratantna maska za lice druge kože, koja dubinski daje koži intenzivnu hidrataciju, pokretana kombinacijom hijaluronske kiseline i probiotičke vode Life Plankton™ za blistavu kožu u jednoj primeni. Jedna hidratantna maska je dovoljna za dubinski napunjenu, podatnu i super osveženu kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje