Delovanje:
Snažan noćni tretman koji restrukturira i duboko regeneriše epidermis. Koristeći prirodne noćne bioritme kože, maska se oslanja na specifičnu, ciljanu strategiju da stimuliše sposobnost kože da se popravi. Ključni sastojak je specijalni ekstrakt mikroalgi koji optimizuje noćni proces regeneracije unutar DNK kože i bori se protiv starenja ćelija izazvanog oksidativnim stresom. Tokom noći, dok je epidermis najprihvatljiviji, mikroalge rade u saradnji sa Lift HD® kompleksom i Tens-Activ®, potpuno restrukturirajući teksturu kože. Ujutro, koža je neverovatno glatka i napunjena, kao da je obnovljena. Iz noći u noć, anti-age efekti su maksimizirani, veličina i dubina bora se smanjuje, a lice vraća novu čvrstinu i tonus.

 

Način upotrebe:
Masku je potrebno naneti na čisto lice i vrati. Za instant tretman, ostavite da maska deluje do 10 minuta. Takođe, za intezivan tretman regeneracije masku možete da ostavite na licu i vratu tokom cele noći. Višak maske uklonite vlažnim pamučnim tupferom, ili možete blagim prislanjanjem papirne maramice. Masku je moguće i isprati mlakom vodom.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, MYRISTYL MYRISTATE, BIS-PEG-12 DIMETHICONE BEESWAX, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, POLYSORBATE 60, CERA ALBA, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, STEARETH-2, STEARETH-21, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, C30-45 ALKYL CETEARYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SARGASSUM FUSIFORME EXTRACT, ACETYL TETRAPEPTIDE-2, CAESALPINIA SPINOSA GUM, CICHORIUM INTYBUS ROOT EXTRACT, CHLORELLA VULGARIS EXTRACT, HAEMATOCOCCUS PLUVIALIS EXTRACT, PARFUM, LECITHIN, GLUCONOLACTONE, CALCIUM GLUCONATE, CAPRYLYL GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 75ml

005680013706

Pregled

Napišite vaš komentar

Lift HD Mask-Cream Night Recovery 75ml

Collistar Lift HD Mask-Cream Night Recovery je bogata maska-krema koja se topi, restrukturira i regeneriše kožu lica i vrata, pružajući glatku, zategnutu kožu i smanjuje bore.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje