Delovanje:
Imperial Radiance Sheet Mask vidno briše tamne mrlje i izvore senki uzrokovane godinama, životnom sredinom i načinom života, i pomaže u regeneraciji mladalačkog sjaja kože lica. Stručna tkanina sa svojom nepropusnom, laminiranom postavom daje koži lica deset puta više kreme od klasičnog načina nanošenja* kreme. Maska se koristi jednom nedeljno, a pakovanje sadrži četiri maske za lice, što je dovoljno za tretman u trajanju do mesec dana.

 

Koža je odmah nahranjena, zaglađena, hidrirana i napunjena. Propojen svetlošću, sija izvanrednim mladalačkim sjajem. Rezultati merenja dermatologa poboljšavaju se svakom nanošenjem maske: nakon 4 maske, broj tamnih mrlja se smanjuje za 24%**, a pojava bora za 40%**. Izvanredni rezultati od prve primene i tokom celog tretmana. Rezultati mereni od strane dermatologa***.

 

Rezultati korišćenja proizvoda, posle 1 maske / 4 maske:

 

- pojava bora -25%/ -40%

- broj tamnih mrlja -3% / -24%

- umoran izgled -24%/ -45%

- vidljivost pora -21% / -43%

- ravnomernost +14% / +34%

- sjaj +27% / +45%

- osvetljenost +38% / +47%

 

Orhideja, redak i dragoceni sirovi sastojak, predstavlja samu suštinu izuzetne kompletne nege Orchidée Impériale. Pravo čudo od dugovečnosti, orhideja je najrazvijenija vrsta u biljnom carstvu. Uveren u svoj izuzetan potencijal, Guerlain je osnovao svoj prvi istraživački centar ikada posvećen sastojku: Orchidarium®. Misija ovog međunarodnog istraživačkog centra o orhidejima i dugovečnosti kože je da otkrije, razume, proučava i istražuje potencijal orhideja i njihovih bioloških i kozmetičkih svojstava u korist njegovog istraživanja dugovečnosti kože. Guerlain Research vodi tri međusobno povezana i komplementarna centra:

 

- Eksperimentalna bašta (Ženeva, Švajcarska), staklenik u kome je smeštena kolekcija Guerlain orhideja kako bi se proučavale i identifikovale najistaknutije vrste

- Laboratorija za osnovna istraživanja (Strazbur, Francuska), prva osnovna istraživačka jedinica posvećena proučavanju orhideja i identifikaciji i analizi molekula dugovečnosti

- Istraživački rezervat prirode TianZi (Junan, Kina), rezervat prirode i stub biodiverziteta i očuvanja gde su divlje orhideje zaštićene i ponovo uvedene u svoje prirodno okruženje

 

Rezervat prirode, koji predstavlja stub biodiverziteta i očuvanja, je mesto gde su divlje orhideje zaštićene i ponovo uvedene u svoje prirodno okruženje. Orhidarijum je otkrio izuzetne moći dua orhideja, uključujući Gastrodia elata, orhideju od suštinskog značaja za tradicionalnu kinesku medicinu.

 

Orchidée Impériale posvetljujuća maska uključuje i treću dragocenu orhideju – Dendrobium nobile. Da bi se očuvala ova retka vrsta, Orhidarijum koristi preciznu specijalnu tehniku ćelijske kulture za ekstrakciju početne ćelije orhideje. Ova početna ili nativna ćelija je nediferencirana, ostaje čista i nepromenjena. Prva koja se koristi u kozmetici. Guerlain Research sada dodaje dragoceni dijamantski prah u formulu kreme Orchidée Impériale. Ova retka sirovina je u stanju da uhvati svetlosnu energiju i rasprši je u svim pravcima zahvaljujući "fasetiranoj" prirodi dijamanta. Rezultat je trenutni sofisticirani sjaj.

 

*Količina kreme nanesene standardnom metodom = 1,5g.

**Klinički test, rezultati mereni od strane dermatologa, 33 žene, posle 4 maske (1 maska nedeljno).

***Klinički test, 33 žene, 1 maska nedeljno.

Izvor: Guerlain.

 

Način upotrebe:
Maska se stavlja na lice jednom nedeljno. Pre stavljanja maske na licu, očistite kožu, nanesite losion i serum, a zatim koristite masku umesto kreme. Maska se postavlja na lice na sledeći način:

 

1 – Gornji deo lica: istegnite masku preko čela klizeći dlanovima od centra ka slepoočnicama

2 – Donji deo lica: prevucite ruke preko maske od brade do slepoočnica

 

Ostavite 10 minuta da maska deluje. Nakon 10 minuta uklonite oba dela maske, a ostatak kreme koji je ostao na koži umasirajte da se upije. Maske su za jednokratnu upotrebu. Nakon upotrebe maske, odložite je u smeće. Ne bacajte maske u WC šolju.

 

Sastav:
AQUA (WATER), TRIETHYLHEXANOIN, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, JOJOBA ESTERS, BUTYLENE GLYCOL, POLYMETHYL METHACRYLATE, DECYLOXAZOLIDINONE, DIGLYCERIN, POLYGLYCERIN-3, STEARETH-21, GASTRODIA ELATA ROOT EXTRACT, PHALAENOPSIS AMABILIS EXTRACT, DENDROBIUM NOBILE EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CETEARYL GLUCOSIDE, PARFUM (FRAGRANCE), DIMETHICONE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, CETYL PALMITATE, COCOGLYCERIDES, CARBOMER, CERA ALBA (BEESWAX), TOCOPHERYL ACETATE, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, TROMETHAMINE, XANTHAN GUM, SORBITOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE / BEHENETH-25 METHACRYLATE CROSSPOLYMER, ADENOSINE, LINALOOL, ALGIN, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, POLYVINYL ALCOHOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GLUCOSE, GERANIOL, BHT, CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, SANGUISORBA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, TROPAEOLUM MAJUS EXTRACT, CELLULOSE GUM, CITRONELLOL, LIMONENE, CITRUS LIMON (LEMON) FRUIT EXTRACT, T-BUTYL ALCOHOL, DIAMOND POWDER, CI 77491 (IRON OXIDES), TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXAPEPTIDE-2.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 62ml (4 maske)

005680012261

Pregled

Napišite vaš komentar

Orchidée Impériale Brightening Imperial Radiance Sheet Mask (4 maske) 62ml

Umanjuje tamne mrlje, podmlađuje, osvetljava. Sva moć osvetljenja Orchid Noble Light™ tehnologije koncentrisana je u Guerlain maski sa kremom natopljenom Orchidée Impériale. Inspirisana profesionalnom ekspertizom Instituta Guerlain, Imperial Radiance Sheet Mask je inovativna maska koja daje koži moćne aktivne sastojke za sjaj i bori se protiv starenja kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje