Delovanje:
Kombinujući svežinu i delikatnost losiona sa zaokruženošću i snagom esencije, Essence-in-Losion poseduje jedinstven kvalitet koji obogaćuje čula tipičan za Guerlain negu kože. Sa izuzetnom efikasnošću, intenzivno vlaži i pomaže u poboljšanju prirodne hidratacije kože. Idealno napunjena, koža izgleda glatko, gipko, meko i blistavo, spremna da primi blagotvorne efekte carskog rituala.

 

Efikasnost nakon upotrebe proizvoda:

- hidratacija: +56%*

- sjaj: +40%**

- vidljivost pora: -21%**

- glatkiji izgled kože: +38%**

 

Ispitane žene su rekle da im je koža bila umirena** i spremna za sledeći korak carskog rituala***.

 

*Instrumentalni test, 10 žena, posle 6 sati.

**Test zadovoljstva, 41 žena, posle 28 dana.

***Test zadovoljstva, 41 žena, odmah.

Izvor: Guerlain.

 

Orhideja, redak i dragoceni sirovi sastojak, predstavlja samu suštinu izuzetne kompletne nege Orchidée Impériale. Pravo čudo od dugovečnosti, orhideja je najrazvijenija vrsta u biljnom carstvu. Uveren u svoj izuzetan potencijal, Guerlain je osnovao svoj prvi istraživački centar ikada posvećen sastojku: Orchidarium®.

 

Misija ovog međunarodnog istraživačkog centra o orhidejima i dugovečnosti kože je da otkrije, razume, proučava i istražuje potencijal orhideja i njihovih bioloških i kozmetičkih svojstava u korist njegovog istraživanja dugovečnosti kože. Guerlain Research vodi tri međusobno povezana i komplementarna centra:

 

- Eksperimentalna bašta (Ženeva, Švajcarska), staklenik u kome je smeštena kolekcija Guerlain orhideja kako bi se proučavale i identifikovale najistaknutije vrste

- Laboratorija za osnovna istraživanja (Strazbur, Francuska), prva osnovna istraživačka jedinica posvećena proučavanju orhideja i identifikaciji i analizi molekula dugovečnosti

- Istraživački rezervat prirode TianZi (Junan, Kina), rezervat prirode i stub biodiverziteta i očuvanja gde su divlje orhideje zaštićene i ponovo uvedene u svoje prirodno okruženje

 

Rezervat prirode, koji predstavlja stub biodiverziteta i očuvanja, je mesto gde su divlje orhideje zaštićene i ponovo uvedene u svoje prirodno okruženje. Orhidarijum je otkrio izuzetne moći dua orhideja, uključujući Gastrodia elata, orhideju od suštinskog značaja za tradicionalnu kinesku medicinu.

 

Način upotrebe:
Nanesite losion ujutro i uveče nakon bogate pene za čišćenje i pre seruma. Sipajte nekoliko kapi losiona na dlan i nanesite formulu na celo lice. Zagladite dodirom vrhovima prstiju da biste stimulisali kožu i postigli svež, blistav ten.

 

Sastav:
AQUA (WATER), BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, PEG-8, FOMES OFFICINALIS (MUSHROOM) EXTRACT, METHYL GLUCETH-20, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, ORCHID EXTRACT, PHENOXYETHANOL, MALTITOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CITRATE, SODIUM HYALURONATE, BIOSACCHARIDE GUM-2, LECITHIN, CITRIC ACID, HYALURONIC ACID, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TROPAEOLUM MAJUS EXTRACT, LINALOOL, CITRONELLOL, GERANIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BHT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680012259

Pregled

Napišite vaš komentar

Orchidée Impériale Essence-in-Lotion 125ml

Hidrira, umiruje i priprema kožu lica. Essence-in-Losion je prvi korak u Guerlainovom kompletnom anti-age ritualu Orchidée Impériale. Obogaćen je kompleksom Orchidée Essential Water, zajedno sa revitalizirajućom snagom Cell Respiration™ tehnologije.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje