Delovanje:
Vrhunski oporavak za umornu kožu koja je pod stresom. Clarinsov balzam za instant blistavost osvetljava, zateže i eliminiše znake umora u trenu, tako da koža izgleda odmorno i opušteno. Udvostručuje se kao 10-minutna energetska maska. Priprema kožu za savršeno nanošenje šminke i sate blistavog nošenja.

 

Prednosti proizvoda:

- 10-minutna energetska maska

- vidljivo izglađuje fine linije

- oživljava sjaj

- priprema kožu za besprekorno nanošenje šminke

- Clarinsov biljni kompleks protiv zagađivanja pomaže u zaštiti kože od unutrašnjih i spoljašnjih zagađivača

 

Način upotrebe:
Nakon čišćenja i toniranja da biste oživeli umornu kožu nanesite tanak sloj na očišćeno lice i vrat. Ne umasirati u kožu. Po želji nanesite podlogu. Ukoliko želite proizvod možete da koristite i kao masku za lice. U tom slučaju nanesite deblji sloj na očišćeno lice i vrat. Ostavite da deluje do 10 minuta. Uklonite proizvod sa lica pamučnim jastučićem natopljenim losionom za toniranje.

 

Upozorenje: Ovaj proizvod sadrži alfa hidroksi kiselinu (AAH), koja može povećati osetljivost na sunce i izazvati opekotine na koži. Nosite zaštitu od sunca, zaštitnu odeću i ograničite izlaganje suncu kada koristite ovaj proizvod i najmanje nedelju dana nakon upotrebe. Pratite uputstva. Izbegavajte kontakt sa očima, ako iritacija ne prestane, prekinite upotrebu i konsultujte lekara.

 

Sastav:
AQUA/WATER/EAU, PROPYLENE GLYCOL, OCTYLDODECANOL, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, GLYCERIN, POLYSORBATE 60, SORBITAN STEARATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT, CARBOMER, PHENOXYETHANOL, BISABOLOL, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM CITRATE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) LEAF EXTRACT, ALGAE EXTRACT, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, LIMONENE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680012430

Pregled

Napišite vaš komentar

Beauty Flash Balm 50ml

Trenutni balzam/maska za blistavost koja osvetljava, zateže i eliminiše znake umora u trenu. Namenjeno za kožu lica i vrata.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje