Delovanje:
Za 3 minuta koža je mat i baršunasta, dok se pore i nesavršenosti se smanjuju. Dan za danom, tekstura kože lica je čista, prefinjena i ujednačena. Koža je zdrava i prirodno lepa. Vazdušna, prozračna i prirodno ružičasta, ova kremasta maska od ružičaste gline pretvara se u finu penu kada se ispere da nežno eliminiše nečistoće.

 

Rezultati istraživanja¹:

- vidljivost pora: 16%

- čist izgled tena: 25%

- mat izgled kože: 24%

 

Vođena svojim pionirskim duhom, Diorova nauka je inspirisana otkrićem 2003. godine i dobitnikom Nobelove nagrade, akvaporinom, kako bi ojačala svoju stručnost u hidrataciji kože. Podržani ekstraktom francuskog sleza, ovi akvaporini koji se prirodno nalaze u koži deluju kao "kanali", podstičući cirkulaciju vode iz jedne ćelije u drugu.

 

Jedinstveni cvetovi cvetaju u departmanu Maine-et-Loire, u vrtovima Dior u Anžuu poznatom po izuzetno plodnom zemljištu i u Aubiatu, u Pui-de-Domeu. Uzgajan na imanju od 75 hektara od strane iste porodice hortikulturista više od 30 godina, slez se ekstrahuje korišćenjem zelenog procesa: ekstrakcije vode i enzimske hidrolize.

 

¹Samoocenjivanje, 44 žene, nakon jednog nanošenja.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Nanesite na čistu kožu i ostavite na licu tri minuta, izbegavajući usne i područje oko očiju. Isperite čistom vodom. Ova ultra-nežna maska se može koristiti dva do tri puta nedeljno.

 

Sastav:
AQUA (WATER), KAOLIN, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), GLYCERIN, JOJOBA ESTERS, LAURIC ACID, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, POTASSIUM HYDROXIDE, PARFUM (FRAGRANCE), PHENOXYETHANOL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SQUALANE, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHERYL ACETATE, DIISOSTEARYL MALATE, POLYSORBATE 60, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, XANTHAN GUM, ZINC GLUCONATE, CI 15850 (RED 7 LAKE), SORBITAN ISOSTEARATE, ILLITE, BHT, HABERLEA RHODOPENSIS LEAF EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, TOCOPHEROL, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, PROPYL GALLATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680013294

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydra Life Pores Away Pink Clay Mask 50ml

Maska za lice od gline nove generacije, obogaćena prirodnim mineralima i ekstraktima jojobe, dubinski pročišćava kožu, umanjuje pojavu pora i matira kožu. Sjajno umućena i prirodno ružičasta, ova kremasta glina se pretvara u finu penu kada se ispere da nežno eliminiše nečistoće.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje