Delovanje:
Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist sadrži slez za jačanje akvaporinske mreže kože i podsticanje cirkulacije vode. Ujedno, ovaj mist sadrži i cvet haberleje za jačanje kožne flore i podsticanje proizvodnje sastojaka korisnih za kožu, jačajući na taj način njenu prirodnu odbranu. Pored navedenog, mist sadrži i vitamin C za podsticanje energetskih rezervi kože i jačanje njenog sjaja.

 

Prednosti proizvoda¹:

- koža lica izgleda vlažnije: 82%

- ten izgleda sjajnije: 86%

- koža lica izgleda sjajnije: 71%

 

Vođena svojim pionirskim duhom, Diorova nauka je inspirisana otkrićem 2003. godine i dobitnikom Nobelove nagrade, akvaporinom, kako bi ojačala svoju stručnost u hidrataciji kože. Podržani ekstraktom francuskog sleza, ovi akvaporini koji se prirodno nalaze u koži deluju kao "kanali", podstičući cirkulaciju vode iz jedne ćelije u drugu.

 

Jedinstveni cvetovi cvetaju u departmanu Maine-et-Loire, u vrtovima Dior u Anžuu poznatom po izuzetno plodnom zemljištu i u Aubiatu, u Pui-de-Domeu. Uzgajan na imanju od 75 hektara od strane iste porodice hortikulturista više od 30 godina, slez se ekstrahuje korišćenjem zelenog procesa: ekstrakcije vode i enzimske hidrolize.

 

¹Samoocenjivanje, 32 žene, prilikom upotrebe proizvoda.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Držite bočicu 20cm od lica, zatvorite oči i poprskajte celo lice, ili prskajte u jednu ruku, a zatim ravnomerno nanesite na lice kako biste izbegli kontakt sa očima. Nanesite mist svakodnevno, ili po potrebi, ujutro i uveče, na dehidrirane delove lica. Nanesite mist kao dopunu vašoj rutini nege kože ili kao završni dodir da postavite šminku i oživite njen sjaj.

 

Sastav:
AQUA (WATER), PROPANEDIOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PHENOXYETHANOL, PEG-32, SODIUM CITRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ASCORBYL GLUCOSIDE, PEG-12 DIMETHICONE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CELLULOSE GUM, PARFUM (FRAGRANCE), MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, POLOXAMER 407, CITRIC ACID, SODIUM DILAURAMIDOGLUTAMIDE LYSINE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED LECITHIN, HYALURONIC ACID, HABERLEA RHODOPENSIS LEAF EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, BHT.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680013290

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water Mist 100ml

Dior Hydra Life Fresh Reviver Sorbet Water je mist koji podstiče hidrataciju kože lica i daje joj energiju, istovremeno podstičući dugotrajno zadržavanje šminke i oživljavajući njen sjaj. Koža lica je duboko hidrirana, pročišćena i revitalizirana dok se ujedno produžava nosivost šminke.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje