• Novo
    Uriage Eau Thermale Glow Up Water Essence 100ml | apothecary.rs
    Uriage Eau Thermale Glow Up Water Essence 100ml | apothecary.rs

Delovanje:
Ekstrakt albicije detoksikuje ćelije i zaglađuje ten, dok ujedno vraća blistavost. Hijaluronska kiselina zaglađuje kožu, vraća blistavost i mekoću. Vodenasta tekstura koja se stapa sa kožom i ne ostavlja mastan trag. Bez parabena. Hipoalergeno i nekomedogeno.

 

Više od 2.000 godina, termalna voda Uriage je putovala kroz srce francuskih Alpa i trebalo je 75 godina da prođe kroz stene. Kako godišnja doba prolaze, ona se obogaćuje mineralima i elementima u tragovima, u vidu aktivne vode s jedinstvenim mineralnim sastavom od 11g/L. Uriage termalna zaštitna voda umiruje, vlaži i jača barijeru kože. Izotonična voda koja deluje, kao fiziološki serum, u osmozi je s ćelijama kože.

 

Prirodnost čiste vode filtrirane alpskim stenama otkrivena je pre 2.000 godina, a autentičnost termalnog centra Uriage priznato je već 200 godina. Bezbednost inovativnih proizvoda koji se pridržavaju stroge povelje kvaliteta karakteristika su Uriage proizvoda. Zajedništvo mladih i starih, rešavanje svih problema sa kožom i dizajniranje još udobnijih formula predstavlja jedan od ciljeva prilikom pravljenja Uriage proizvoda.

 

Od 1992. godine, dermatološke laboratorije Uriage kreiraju inovativne dermokozmetičke proizvode. Ova visokotehnološka nega kože dizajnirana je da očuva zdravlje kože. Ima koristi od svojstava Uriage termalne vode, koja je kombinovana s aktivnim sastojcima poznatim po svojoj efikasnosti i toleranciji. Zbog ove stručnosti, Uriage proizvode prepisuju dermatolozi i preporučuju farmaceuti širom sveta. Termalna voda Uriage se sakuplja na izvoru kako bi se sačuvala njena čistota i prirodna bogatstva. Uriage proizvodi su dizajnirani u skladu sa strogim kriterijumima kozmetičke industrije (kontrola kvaliteta vazduha, sirovina i gotovih proizvoda, sledljivost, kontinuirano statističko i biološko praćenje).

 

Način upotrebe:
Naneti ujutro i/ili uveče na celo lice, samostalno ili u kombinaciji s svakodnevnom negom kože, na prethodno očišćenu i suvu kožu. Stavite nekoliko kapi esencije na dlan, stisnite rukama esenciju, nanesite na lice počevši od sredine, a zatim prema obrazima.

 

Sastav:
AQUA (WATER, EAU), DIGLYCERIN, 1, 2-HEXANEDIOL, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, GLYCERIN, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, INULIN, PEG-80 GLYCERYL COCOATE, XYLITOL, SODIUM HYALURONATE, CALCIUM GLUCONATE, GLUCOSE, PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAN GUM, POLYQUATERNIUM-51, MAGNESIUM GLUCONATE, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680014816

Pregled

Napišite vaš komentar

Eau Thermale Glow Up Water Essence 100ml

Eau Thermale Glow Up Water Essence je esencija za blistavost kože s najvećim stepenom hidratacije, koja hidrira i jača kožnu barijeru zahvaljujući Uriage termalnoj vodi obogaćenoj kalcijumom i magnezijumom. Takođe sadrži i prebiotik inulin koji reguliše ravnotežu kožne barijere.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje