Delovanje:
Prirodna formula koju nije moguće sintetisati u laboratorijama. Nastaje tokom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Auvergnea i tu se menja i puni dragocenim mineralima pre no što izađe na površinu čista i prirodno blagotvorna. Bogata je jedinstvenom kombinacijom više od 15 blagotvornih i retkih minerala poput gvožđa, kalijuma, kalcijuma, mangana i silicijuma.

 

Vichy Mineralizovana termalna voda poznata je po svojim izuzetnim umirujućim, jačajućim i svojstvima obnavljanja koja su dokazana kroz 34 različite studije, na više od 600 učesnika, na svim tipovima kože, i onoj najosetljivijoj, i pod dermatološkim nadzorom.

 

Rezultati nakon upotrebe proizvoda:

20% manje crvenila

52% manje osećaja peckanja

posle 7 dana isušenost kože se smanjuje za 83%

 

*Kliničko ispitivanje pod nadzorom dermatologa sprovedeno na 50 osoba starosti između 18 i 60 godina.

Izvor: Vichy.

 

Termalna voda Vichy, izuzetno bogata mineralima, kožu osvežava, smanjuje osećaj neudobnosti, umiruje iritacije, štiti epidermis od štetnih napada iz okoline, jača prirodni odbrambeni sistem kože i podstiče ćelijsku obnovu. Za muškarce i žene koji žele da umire ili osveže svoju kožu, bez obzira na njen tip. Preporučuje se osobama sa osetljivom kožom.

 

Način upotrebe:
Posle uklanjanja šminke, a pre nanošenja svakodnevne nege termalnu vodu sa udaljenosti od 30cm naprskajte na čisto lice. Ostavite da deluje nekoliko sekundi, a ostatak nežno obrišite maramicom. Možete da se koristi kao fiksator šminke ili za osveženje kože tokom dana. Vichy termalna voda može da se koristi za osvežavanje kože lica.

 

Sastav:
AQUA/WATER. 100% čist i prirodni aktivni sastojak, hipoalergena, bez mirisa i bez konzervansa.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680012246

Pregled

Napišite vaš komentar

Eau Thermale Minéralisante (mineralizovana termalna voda u spreju) 150ml

Mineralizovana termalna voda, sa čak 15 minerala, kožu čini otpornijom na spoljašne štetne uticaje, blistavom i punom života. Kožu čini otpornijom na spoljašnje štetne uticaje i blistavom, punom života. Za žene i muškarce koji žele da umire ili osveže svoju kožu, bez obzira na njen tip. Primereno za osetljivu kožu. Hipoalergeno.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje