Delovanje:
Termalna izvorska voda iz vodećeg termalnog dermatološkog centra u Evropi: od osnivanja 1905. godine tretirala je preko 450.000 pacijenata različitih stanja kože. Ova voda ima prirodna prebiotska svojstva: vraća ravnotežu mikrobiomu kože u cilju jačanja kože.

 

Mineralni sastav po litru:

- Bikarbonati: 396mp

- Kalcijum: 140mg

- Silikat: 30mg

- Selen: 60µg

- Cink: 22µg

- Bakar: 5µg

 

Suvi ostatak na 180°C: 440mg. Neutralna vrednost pH.

 

Selen je mikroelement koji je ključan za ljudski biološki ekvilibrijum. La Roche-Posay termalna izvorska voda ima prirodno visoku koncentraciju selena, što joj daje izuzetne osobine. Klinički dokazana umirujuća svojstva: smanjuje iritaciju kože za 46%*.

 

*In-vivo procena antiiritacijske aktivnosti dva vodena gela na ljudskoj koži. V. Pornet, MC. Poelman. Farmaceutski fakultet, Paris.

Izvor: La-Roche Posay.

 

Ultranežni sprej koji omogućava mikrokapljicama vode da momentalno uđu u kožu. Sa La Roche-Posay termalnom izvorskom vodu. Bezbedno čak i za najosetljiviju kožu. Pogodno za novorođenčad, decu, odrasle i trudnice.

 

Način upotrebe:
Ultranežni sprej omogućava mikrokapljicama vode da momentalno uđu u kožu. Poprskajte i ostavite da se upija 2-3 minuta. Nežno pokupite višak maramicom. Držati u frižideru za efekat hlađenja.

 

Sastav:
AQUA / WATER

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680012247

Pregled

Napišite vaš komentar

Eau Thermale (termalna izvorska voda) 150ml

Termalna izvorska voda iz vodećeg dermatološkog centra u Evropi od 1905. godine. Bogata selenom i oligoelementima, La Roche-Posay termalna izvorska voda ima naučno potvrđena umirujuća i zaštitna svojstva. Unapređuje zdravlje kože smanjujući iritaciju kože. Njena jedinstvena svojstva čine je osnovnim aktivnim sastojkom La Roche-Posay proizvoda.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje