Delovanje:
Dior Hydra Life Balancing Hydration 2 in 1 Sorbet Water je cvetni tonizirajući losion prožet prebiotikom koji istovremeno pomaže u hidrataciji i ponovnom balansu kože lica. Ovaj svež losion za toniranje je prožet mineralnim puderima, nudeći talas svežine. Obogaćen prebioticima, Dior Hydra Life tonizirajući losion pomaže u hidrataciji i ponovnom balansu kože lica, dok umanjuje pojavu manjih nesavršenosti, kao što su pore i sjaj.

 

Prednosti proizvoda¹:

Odmah nakon upotrebe:

- koža lica izgleda matirana: 88%

- manje nesavršenosti izgledaju umanjeno: 83%

- pore izgledaju zategnute: 83%

 

Posle 4 nedelje:

- koža lica je rebalansirana: 97%

- tekstura kože lica je prefinjena: 97%

 

Vođena svojim pionirskim duhom, Diorova nauka je inspirisana otkrićem 2003. godine i dobitnikom Nobelove nagrade, akvaporinom, kako bi ojačala svoju stručnost u hidrataciji kože. Podržani ekstraktom francuskog sleza, ovi akvaporini koji se prirodno nalaze u koži deluju kao "kanali", podstičući cirkulaciju vode iz jedne ćelije u drugu.

 

Jedinstveni cvetovi cvetaju u departmanu Maine-et-Loire, u vrtovima Dior u Anžuu poznatom po izuzetno plodnom zemljištu i u Aubiatu, u Pui-de-Domeu. Uzgajan na imanju od 75 hektara od strane iste porodice hortikulturista više od 30 godina, slez se ekstrahuje korišćenjem zelenog procesa: ekstrakcije vode i enzimske hidrolize.

 

¹Potrošački test, 60 žena.

Izvor: Dior.

 

Način upotrebe:
Nanesite kao pripremni korak. Koristite svakodnevno, ujutru i uveče. Protresite pre upotrebe. Nanesite na očišćenu kožu lica rukama ili pamučnim tupferom.

 

Sastav:
AQUA (WATER), GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL, PENTYLENE GLYCOL, BETAINE, MAGNESIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER WATER, CELLULOSE, HECTORITE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM CITRATE, HYDROXYLATED LECITHIN, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, CITRIC ACID, HABERLEA RHODOPENSIS LEAF EXTRACT, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, PAEONIA SUFFRUTICOSA ROOT EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, BHT, CI 42090 (BLUE 1), CI 60730 (EXT. VIOLET 2), TOCOPHEROL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 175ml

005680013291

Pregled

Napišite vaš komentar

Hydra Life Balancing Hydration 2 in 1 Sorbet Water 175ml

Poput talasa svežine, ovaj moćni losion za toniranje, obogaćen prebioticima, pomaže u hidrataciji i ponovnom balansu kože lica, dok umanjuje manje nesavršenosti (pore i sjaj). Koža ostaje hidrirana, meka i prirodno lepa iz dana u dan.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje