Delovanje:
Pravi pret-a-porter tretman. Jedinstveni molekularni sprej koji je specijalno dizajniran za isporuku molekula hijaluronske kiseline. Ekskluzivni tretman čiji fini sprej obavija kožu ultra-laganim filmom koji je ostavlja hidratiziranom, udobnom i punom vitalnosti Idealan tokom cele godine. Namenjen je za sve uzraste i sve tipove kože.

 

Vlaži i podiže površinu kože, bori se protiv bora i finih linija i stimuliše metabolizam ćelija kože.

 

Ponesite ga sa sobom na posao, u teretanu i kada putujete za trenutnu hidrataciju. Idealan i za osvežavanje šminke.

 

Način upotrebe:
Savršen sam po sebi u bilo koje doba dana, pre Collistar Pure Actives kapi i kreme ili vašeg uobičajenog tretmana za pojačavanje efekata, i pored šminke. Držite bočicu oko 30cm od lica i prskajte.

 

Sastav:
AQUA, PROPYLENE GLYCOL, BUTYLENE GLYCOL, PENTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL, HYALURONIC ACID, ACETYL GLUCOSAMINE, SODIUM SACCHARIN.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680011701

Pregled

Napišite vaš komentar

Hyaluronic Acid Molecular Spray 100ml

Collistar molekularni sprej sa hijaluronskom kiselinom je lagan, neopipljiv i hidratantni sprej za lice. Hidrira i osvežava kožu lica, a sprečava nastanak bora. Umirena koža u bilo kom trenutku.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje