Delovanje:
Maska je sačinjena od 100% čistog pamuka, čime se omogućava normalna cirkulacija vazduha, a natopljena je serumom dobijenim specijalnom dugotrajnom metodom ekstrakcije aktivnih sastojaka na niskim temperaturama, kako se ne bi narušila njihova hranljivost.

 

Način upotrebe:
Dobro operite i osušite lice. Izvadite masku iz kesice, rasklopite i stavite masku na lice. Držite masku 15 do 20 minuta, pa je uklonite. Blago tapkajte po licu kako bi koža upila ostatak maske. Ne treba se umivati posle upotrebe maske. Koristiti 2 do 3 puta nedeljno kako biste održali vlažnost kože.

 

Upozorenje: Izbegavati upotrebu na koži koja je oseljiva na zavoje. Prekinuti upotrebu i konsultovati lekara ukoliko se koža zacrveni, otekne ili počne da svrbi tokom upotrebe, ili ukoliko su to reakcije nakon upotrebe. Izbegavati kontakt s očima. Ukoliko se to desi, odmah isprati vodom. Držati van domašaja dece. Čuvati od direktne sunčeve svetlosti, i od visokih i niskih temperatura. Odmah upotrebite proizvod nakon vađenja iz pakovanja, kako se ne bi osušio.

 

Sastav:
WATER, GLYCERETH-26, METHYLPROPANEDIOL GLYCERIN, POLYSORBATE 20, ACRYLATES / C10-30 ALKY ACRYLATE CROSSPOLYMER, ARGININE, BIS-ETHOXYDIGIYCOLCYCLONEXANE 1,4-DICARBOXYLATE, XANTHAN GUM, TITANIUM DIOXIDE, COLETH-10, POLYSORBATE 60, XYLITYLGLUCOSIDE, ANHYDROXYLITOL, BUTYLENE GLYCOL, SILICA, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, XYLITOL, BIOTIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT BLACK STRAP POWDER, GLUCOSE, PUNICA GRANATURN FRUT EXTRACT, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL CHIORPHENESIN, 1.2--1EXANEDIOL, FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 20ml

005680013006

Pregled

Napišite vaš komentar

My Orchard Squeeze Shea Butter (maska za lice) 20ml

Maska za lice sa shea butterom dubinski hrani i prekriva kožu lica, dok joj ujedno obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju, ishranu, zaštitu i negu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje