• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Lancôme Rose Sorbet Cryo-maska za lice 15ml
    Lancôme Rose Sorbet Cryo-maska za lice 15ml
    Lancôme Rose Sorbet Cryo-maska za lice 15ml
    Lancôme Rose Sorbet Cryo-maska za lice 15ml

Delovanje:
Petominutna hladna maska za lice koja trenutno daje energiju koži i otkriva ružičast sjaj dok deluje na sužavanje pora, glatku teksturu kože i ujednačavanje tona kože. Ova maska za ispiranje, koja zateže pore, vidno usavršava kožu jer poboljšava rezultate šminkanja i smanjuje znakove umora. Napravljena od salicilne kiseline, ružine vode i ekstrakta livadnog slatka, njegova ružičasta sorbetna tekstura hladi i matira, revitalizujući umornu, dosadnu kožu. Trenutno osvežava, koža se oseća opušteno i smireno, dok izgleda pročišćeno i zdravije.

 

Način primene:
Koristite dva puta nedeljno nakon redovne rutine čišćenja. Nanesite masku laganim tapkanjem debelog izdašnog sloja na čistu kožu. Ne trljajte i ne masirajte. Isperite nakon pet minuta mlakom vodom.
Koža se oseća sveže dok se maska nanosi, bez osećaja zatezanja.

 

Pakovanje: 15ml

005680010358

Pregled

Napišite vaš komentar

Rose Sorbet Cryo-maska za lice 15ml

Maska za hlađenje lica koja učvršćuje pore sa salicilnom kiselinom i ružinom vodom. Lancôme laboratorije su osmislile intenzivnu masku sa 99.6% prirodnih sastojaka i efektom hlađenja. Nakon aplikacije, jedinstvena tekstura momentalno hladi površinu kože. Maska zaglađuje površinu kože i smanjuje pore. 

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje