Delovanje:
Ova hidratantna maska je formulisana kombinacijom vitamina C, poznatog po svojim moćnim osvetljavajućim svojstvima i istoj koncentraciji vode Life Plankton™ koja se nalazi u jednoj punoj boci Biotherm Aqua Glow Super koncentrata*.

 

*Koncentracija Life Plankton™ vode u bočici Biotherm Aqua Glow Super koncentrata od 50ml.

 

Ova hidratantna maska za lice napunjena vlagom prožeta vitaminom C, dizajnirana je da zadrži više vlage od klasičnih maski. Čim dodirne kožu lica, njen efekat druge kože pomaže aktivnim sastojcima da prodru duboko za dugotrajnu svežu hidrataciju kože, što ga čini idealnom maskom za blistavu kožu lica.

 

Svi Biotherm proizvodi su prožeti probiotičkim ekstraktima Life Plankton™ za pružanje intenzivne regenerativne hidratacije, dok Life Plankton™ kolekcija sadrži proizvode koji uključuju Life Plankton™ probiotički ekstrakt u najvećoj koncentraciji.

 

Biotherm proizvodi ne sadrže parabene, alergene mirisa i obogaćeni su Life Plankton™, čistim ekstraktom termalnog planktona koji sadrži 35 hranljivih sastojaka, proteina, vitamina, aminokiselina, glucida, lipida i elemenata u tragovima koji pomažu u oživljavanju vitalnih funkcija kože i koji su neophodni na njegovo zdravlje.

 

Način upotrebe:
Koristite na očišćenu kožu. Stavite masku na lice. Uklonite film. Ostavite masku da deluje na koži 15 minuta. Uklonite masku i umasirajte višak proizvoda u kožu. Završite kremom.

 

Sastav:
Aqua, glycerin, butylene glycol, pvm/ma copolymer, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, sodium hyaluronate, sodium polyacrylate, sodium polyacrylate starch, dipotassium glycyrrhizate, hydroxyacetophenone, caprylyl/capryl glucoside, vitreoscilla ferment, xanthan gum, salicylic acid, phenoxyethanol, parfum.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 31g (1 maska)

005680011250

Pregled

Napišite vaš komentar

Aqua Glow Flash Mask 31g

Aqua Glow Flash Mask je hidratantna maska za lice za drugu kožu koja doprinosi intenzivnoj hidrataciji kože lica. Zahvaljujući ovoj moćnoj kombinaciji vitamina C i probiotičke vode Life Plankton™, koža je blistavija jednim nanošenjem. Jedna hidratantna maska je dovoljna da dubinski obnovi i oživi prirodnu sposobnost kože lica da sjaji.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje